V areáli rodinného podniku Jozefa Hostinského s 25-ročnou tradíciou, penziónu Bažantnica, nájdete skanzen historickej poľnohospodárskej a vinárskej techniky aj množstvo vojenskej techniky z obdobia 2. sv. vojny, keďže majiteľ je vášnivým zberateľom. Vo vonkajších priestoroch môžete vidieť okrasné druhy bažantov, pávy, klokany, lamy, koníka i kozičky.

 

4


Organizujú sa tu rôzne spoločenské udalosti s poctivou slovenskou kuchyňou. Penzión poskytuje aj ubytovanie pre 25 osôb.

 

Organizujeme:
Svadby s možnosťou sobáša v príjemnom prostredí;
Rodinné oslavy a stretnutia, výročia, narodeninové oslavy;
Krstiny, birmovky, promócie, kary;
Gril párty;
Firemné akcie;
Poľovačky na bažanta poľovného.

 

1

 

Samozrejme, v rámci akcií zabezpečujeme aj kompletný catering. Penzión Bažantnica je na tichom mieste, vhodnom na dovolenkové pobyty, firemné akcie i príjemné posedenia pri skvelom jedle a nápojoch. Rodiny s deťmi poteší detské ihrisko s pieskoviskom. K dispozícii je terasa a záhradné sedenie. K dispozícii je internet, bezbariérový prístup, vlastné parkovisko a ochotný, vždy usmiaty personál.

 

Kapacita:
Vnútorný priestor 130 miest – nefajčiarska zóna;
Vonkajšia terasa 60 miest;
Vonkajší priestor – neobmedzene.

 

2

 

Soľná jaskyňa s morskou mikroklímou
Jaskyňa, využívajúca účinky rôznych druhov kamennej a morskej soli, bola navrhnutá a vybudovaná certifikovanou firmou s použitím prírodných tehál kamennej a morskej soli z viacerých soľných baní (z Mŕtveho mora, z Klodawských baní, z Pakistanu, Izraela a Červeného mora).

 

Zajazdite si na tanku
Neodmysliteľnou súčasťou penziónu sú i každoročne organizované Boje na Hrone, ktoré majú už 14-ročnú tradíciu. Okrem toho si môžete napríklad zajazdiť na tanku T-34 a V3S,alebo si zahrať paintball. Obľúbené sú aj víkendové zážitkové pobyty s možnosťou ubytovania vo vojenských stanoch.

 

Text a foto: Penzión Bažantnica

Viac na: www.penzionbazantica.sk