Hotel Color*** :  biznis hotel nachádzajúci sa vo východnej časti Bratislavy, len 4km od letiska M. R. Štefánika.  Poskytuje nielen ubytovanie v Bratislave, ale aj reštauračné a kongresové služby. Hotel je ladený v modernom štýle a ponúka komfortné a príjemné ubytovanie za výhodné ceny.

 

62262


Spoločnosť mala predstavu vybudovať top trojku hotela v Bratislave, čo sa aj podarilo. Vybudovanie hotela Color bola obrovská výzva pre celý tím. Celý manažment vrátane riaditeľa sú  profesionáli vo svojom odbore,  ktorí už viac ako 20 rokov pôsobia v oblasti kongresu .


Eventy, konferencie, či kongresy na vysokej úrovni
Dňa 4. 9. 2018 sa v hoteli Color otvorila špeciálne nová kongresová časť,  jedna z najmodernejších kongresových multifunkčných sál v Bratislave. Priestory sú vhodné pre korporátnu, ale aj bežnú firemnú klientelu na usporiadanie kongresu, konferencie, meetingu a školenia.  Hotel zariadi, aby vaše pracovné povinnosti v hlavnom meste Bratislava boli príjemnou udalosťou a splnili vaše očakávania po každej stránke. Špeciálny tím ľudí, ktorí majú za sebou až 20 ročnú prax v oblasti kongresov, školení a multifunkčnosti  postarajú o to, aby vám v hoteli nič nechýbalo. Všetky kongresové priestory sú prepracované do detailu.

 

 

2882

 


Špička hotelov v oblasti konferencií
Pre váš najväčší komfort je pripravená konferenčná miestnosť s rozlohou až 190 m² a s vybavenou modernou technikou. Špecialitou je to, že miestnosť je možné variabilne rozdeliť na 3 samostatné priestory, a to pre 180 osôb, ako jedna veľká sála, alebo tri menšie o kapacite od 10 – 30 osôb, dva priestory a jedna sála do 80 osôb.


Kompletná vybavenosť na každú akciu
Pokiaľ sa jedná o interaktívne školenie a prednášajúci chcú sedieť na zemi, môžu sedieť na zemi , ak chcú stoly a stoličky, všetko je v drevených stenách, stačí si to iba povyberať, bez toho, aby musel prísť niekto z personálu. Kongresové stoličky sú špeciálne objednané z Anglicka, na ktorých človek dokáže sedieť 12 hodín bez toho, že by ho bolel chrbát. Celý priestor je pod kamerovou, so zachovaním súkromia. V prípade, ak je školenie, či konferencia, obsluha nevstupuje skôr, ako prednáška skončí. Všetko je naplánované bez zbytočného ruchu. V prípade interaktívneho školenia vám hotel poskytne digitálny flipchart, to znamená, že nikto si nemusí nič písať, všetko sa nakoniec konvertuje do pfb, pričom to viete následne odoslať. Využiť môžete veľkoplošné plátno, veľké OLED TV, 4K dataprojektory, , mikrofón, ozvučenie a klimatizácia je samozrejmosťou.

 

13


V miestnosti je trojbodový systém svetiel, tak sa svetlo ideálne prispôsobí podľa typu akcie. Každý konferenčný priestor disponuje svojou vlastnou terasou. Klient môže mať k dispozícii vlastnú terasu, loby bar, sociálne zariadenie, možnosť výberu občerstvenia z ponuky (coffee break 1 – 6),  alebo jedlo a nápoje podľa vlastných predstáv.

 

IMG 0923

 

 Klubový systém

Hotel svojim klientom ponúka klubový systém so zvýhodnenými cenami. Tento rok sa otvorila aj nová recepcia, kde je všetko robené on-line. Stačí si urobiť iba rezerváciu cez internet a my vám podáme len elektronický kľúč.

Nový projekt reštaurácie s akváriom
Do budúcna sa pripravuje zaujímavý projekt reštaurácie s medzinárodnou kuchyňou. Reštaurácia bude vytvorená ako multifunkčný priestor, ktorý môžu využiť na školenia, či oslavy, alebo interaktívne spoločenské akcie. Ostatné je prekvapenie. 

 

 

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová
Foto: Hotel Color
Viac na: www.hotelcolor.sk