Congress Hotel Centrum Košice je vďaka svojmu kongresovému poschodiu s variabilnými sálami a salónikmi najväčším kongresovým centrom v Košiciach.

 

 

Kongresy, firemné a súkromné akcie

Hotel organizuje váš spoločenský večer, ples či firemný večierok. V ponuke máte kompletné zabezpečenie služieb vrátanie technického vybavenia, vysokorýchlostné internetové pripojenie a klimatizované priestory s denným svetlom. K dispozícii sú sály s celkovou kapacitou 1400 osôb v piatich veľkých konferenčných sálach a štyroch konferenčných salónikoch. Tieto jedinečné a variabilné priestory sú vhodné pre veľké kongresy a konferencie, rovnako tak pre usporiadanie rôznych spoločenských akcií, svadieb, stužkových slávností, vianočných večierkov a plesov, ale aj menších rodinných či narodeninových osláv.

 2016 05 31 6747 5DS R

 

Ubytovanie v historickom centre mesta
Congress Hotel Centrum Košice sa nachádza v samotnom historickom centre mesta, na začiatku pešej zóny. Hotel disponuje izbami v rôznych kategóriách, vrátane rodinného apartmánu s 2 kúpeľňami a balkónom. Aj napriek ubytovaniu v centre mesta pohodlne zaparkujete na súkromnom hotelovom parkovisku a ak necestujete, autom, iste oceníte vynikajúcu dopravnú dostupnosť - vlaková aj autobusová stanica je od hotela cca 5 minút chôdze a medzinárodné letisko je vzdialené maximálne 15 minút jazdy autom.

 

2016 05 31 6506 5DS R

 

Chutná kuchyňa
Moderná hotelová reštaurácia láka na vynikajúce jedlo, výbornú taliansku kávu a vyhlásené miestne i medzinárodne víno. Reštaurácia sa nachádza v prízemnej časti hotela a je plne klimatizovaná. V letných mesiacoch určite radi využijete vonkajšiu terasu, kde si vychutnáte chladené pivo alebo niektorú z domácich limonád.

 

  

 

Text a foto: Congress Hotel Centrum
Viac na: www.hotel-centrum.sk