Unikátna moderná konferenčná miestnosť priamo v centre známej Banskej Štiavnice. Najnovší a najväčší konferenčný priestor v jadre mesta, priamo oproti najväčšiemu hotelu Grand Matej. Moderný industriálny dizajn láka svojou sviežosťou a inovatívnosťou.

 IMG 2123

 

KOCKA - CUBE je unikátna stavba funkcionalistického a industrialneho štýlu  umiestnená medzi  historickými skvostami starého mesta. V priebehu 50. rokov minulého storočia, za socializmu, sa nekládol dôraz na dodržiavanie jednoliatej štruktúry pamiatkových chránených zón.  A preto vznikla  takáto moderná budova priamo v historickom jadre mesta zapísaného do zoznamu Kultúrneho dedičstva UNESCO. Meetingy, stretnutia a konferencie riešené v tejto sále prebiehajú na vysokej úrovni a v otvorenej atmosfére, ktorú poskytuje jedinečná architektúra budovy.

Konferenčná sála KOCKA - CUBE je z troch svetových strán obkolesená neprerušeným radom okien, ktoré navodzujú dojem moderných industriálnych budov s presklenou železo-betónovou architektúrou v urban štýle. Výhľad na tri svetové strany ponúka panorámu mesta, ktorej estetiku ešte vyzdvihne atmosféra podujatí, konferencií a eventov, ktoré sa v priestoroch KOCKY - CUBE konajú.

 

43139593 10161033351950088 5268695768516001792 n

 

Priestory sú vybavené ultra rýchlym internetovým pripojením s osobitnou wi-fi. Konferenčná sála má kapacitu 210 účastníkov a na zaistenie súkromia slúžia elegantné 4 metrové závesy, ktoré efektívne zablokujú akékoľvek svetlo z vonku, ktoré by mohlo obmedzovať používanie audiovizuálnych digitálnych technológií.
Na dlhotrvajúce podujatia je zabezpečené občerstvenie, ktoré zabezpečuje Hotel Grand Matej.  Lokalita KOCKA - CUBE ponúka zážitok na vyššej úrovni, než je zvykom.

 

0003.png

 

Prostredie historickej lokality zapísanej do zoznamu UNESCO je podnetným umiestnením na odborné podujatia, konferencie a stretnutia profesionálov každého odvetvia. Lokalita Štiavnice je vhodným adaptabilným miestom na usporiadanie konferencií, alebo osobitných teambildingov. Z najvyššieho vrcholu Sitno (1,009 m), ktorý sa v chránenej oblasti Štiavnicke vrchy nachádza, je dobre vidieť okraj vulkanického krátera. Celá oblasť je pod 2. stupňom ochrany.

 

IMG 0519

 

Historické mesto Banská Štiavnica je plné pamiatok, ktoré poskytujú podnetné kulisy pre usporiadanie zaujímavých podujatí, objavovanie starobylých zákutí. Kongresová sála je umiestnená priamo v centre mesta, pričom je možné nasávať výnimočnú atmosféru kráľovského banského mesta. Pre umelecký zážitok sú k dispozícií malé mestské múzeá a galérie vo vzdialenosti 5-10 minút chôdze. V centre je množstvo obchodíkov pre nakupovanie suvenírov, darčekov a spomienkových predmetov, ako aj ďalší spôsob relaxu v rámci konferenčného eventu.

Okolité vrchy sú vhodným prostredím na teambuildingovú turistiku, výstupy na rôzne okolité kopce, prechádzky k umelým jazerám vybudovaným v 16 - 18 storočí, na cyklotúry, lyžovanie, golf a ďalšie druhy športu. V zimných obdobiach sa konajú teambuildingy na bežkách, vďaka mnohým bežkárskym trasám v okolí, lesné prechádzky k zamrznutým jazerám a zjazdárske lyžovanie v lyžiarskom stredisku Salamandra, vo vzdialenosti 15 minút z mesta.

V priebehu celého roka sa poriadajú teambuildingy v prírode s jazdou na koni. Spojenie s prírodou, tímová spolupráca, zvládnutie jazdy na koni a jeho ovládanie sa prejavili ako veľmi obľúbené medzi novými firmami, ktoré chcú prostredníctvom tejto aktivity trénovať manažérske zručnosti a dôveru v rámci svojich profesionálnych tímov.

 

43412326 10161042993805088 1897204917135736832 n

 

Po skončení konferencie, eventov a firemných podujatí máte veľa možností na využitie zostávajúceho času. Celodenne je k dispozícií wellness zariadenie SPA umiestnené v Hoteli Grand Matej, naproti konferenčnému centru Kocka -Cube, kde je samozrejme možnosť ubytovania a všetkých sprievodných služieb spolu s ďalšími sálami na poriadanie menších a sprievodných podujatí.

 

 

 

Text a foto: Hotel Grand Matej

Upravila: Lenka Drgoncová 

Viac nawww.kocka-cube.com             www.grandmatej.sk