Hotel s tradíciou, ktorý ponúka svoje služby už od roku 1930. Hotel Tatra v Bratislave sa pýši takmer deväťdesiatročnou históriou, stovkami spokojných hostí, vysokokvalifikovaným personálom a atraktívnou polohou v centre hlavného mesta Slovenska.

 

TatraHotel exterier4web

 

Tento štvorhviezdičkový biznis hotel disponuje 200 izbami rozdelenými do dvoch kategórií – standard a executive. Izby v hoteli zaručujú maximálny komfort počas celej dĺžky pobytu, keďže sú skvelo vybavené, bezbariérové a klimatizované.

 

hotel tatra 5

 

V hoteli sa taktiež nachádza moderne vybavené flexibilné a bezbariérové kongresové centrum pozostávajúce zo štyroch samostatných konferenčných sál a salónikov. Najväčšia sála v hoteli, Sála LUX, je veľmi atraktívna pre kongresovú klientelu vďaka terasovitému pôdorysu, priestrannému foyer a kapacite až 300 miest. Celková kapacita kongresových priestorov je až 700 miest. Priestory sú ideálnym miestom na organizovanie kongresov, seminárov, konferencií či školení. V hoteli sa nachádza tiež priestranná reštaurácia s kapacitou do 200 osôb, ktorá je ako stvorená na organizovanie spoločenských udalostí, ako sú recepcie, plesy či svadby.

 

hotel tatra 2

 

Hotel ponúka aj dokonalý kulinársky zážitok. V reštaurácii Stará Bratislava je pre hostí pravidelne pripravovaný výber sezónnych jedál z tých najkvalitnejších surovín, ktoré sledujú moderné trendy v gastronómii. Reštaurácia je kombinovaná so štýlovou kaviarňou, ktorá je ako stvorená na príjemné posedenie s priateľmi pri pohári vína či na obchodné stretnutia pri šálke kávy. Na svoje si v hoteli prídu aj milovníci cigár a cigariet, ktoré si môžu spokojne vychutnať v útulnej fajčiarskej časti kaviarne.

 

hotel tatra 3

main corse

 

Napriek tomu, že hotel sa nachádza v centre hlavného mesta, má vlastný viacpodlažný parkovací dom s kapacitou až 90 parkovacích miest, a tak sa nemusíte báť, že pri návšteve hotela budete mať problémy s parkovaním.

Ak sa snažíte nájsť v Bratislave hotel s príjemným personálom, komfortným ubytovaním a výbornou vybavenosťou, Hotel Tatra ponúka presne to, čo hľadáte.

 

Text a foto: Tatra United Corporation a.s.

Viac na: www.hoteltatra.sk