Jedinečné ubytovanie v Jasnej, pod Chopkom. Krásne zariadenie v nevšednom škandinávskom štýle, bývanie uprostred prírody Demänovskej doliny, priamo v najväčšom lyžiarskom stredisku na Slovensku, Jasná Nízke Tatry. Ubytovať sa v Hoteli Björnson znamená, užiť si luxusné bývanie v tesnej blízkosti svahov a lanovky, výbornú dostupnosť turistických trás a cyklotrás, ako aj blízkosť miest rozmanitých aktivít. Jednoducho, máte Jasnú ako na dlani.

 

exterier bjornsonka jasna10

 

V areáli Björnsonky sa okrem Hlavnej chaty nachádzajú aj ďalšie dve ubytovacie zariadenia - Villa a Hostel. Rodinky s deťmi, dvojice, ktoré si chcú dopriať spoločný oddych, skupina priateľov, ale aj väčšia partia športových nadšencov – pre každého máme ubytovanie šité na mieru.

 

160510 bjornsonka 6358

 

Prírodná scenéria v okolí hotela je lákavou atrakciou sama osebe. Obyčajná prechádzka v lesoch Demänovskej doliny sa stáva zážitkom a dokonalým relaxom súčasne. Aby však bol váš pobyt v našom hoteli v Jasnej ešte príjemnejší a bohatší na zážitky, čaká na vás v areáli Björnsonky množstvo lákavých atrakcií.

 

 exterier bjornsonka jasna14

 

 

Stráviť u nás príjemné chvíle, v ktorých sa spája romantika, relax a zároveň aktívny oddych počas vašej dovolenky je možné aj využitím sezónnych pobytových balíčkov. Vždy aktuálna špeciálna ponuka je dostupná na stránke hotela.

Celoročne nádherná príroda príťažlivého prostredia Nízkych Tatier a historický Hotel Björnson je ideálnou voľbou pre uskutočnenie teambuildingových aktivít. Miesto, ako stvorené na upevňovanie vzťahov, priateľské stretnutie s priateľmi, zamestnancami alebo obchodnými partnermi. Špičkovo vybavený salónik, wifi v celom areáli, wellness, parkovanie, nádherné izby a prémiové gastroslužby sú u nás štandardom.

 

exterier bjornsonka jasna03

 

O vaše chuťové poháriky sa kráľovsky postaráme v našej hotelovej reštaurácii. Váš gastronomický zážitok umocní aj posedenie na terase reštaurácie s panoramatickým výhľadom na prírodu Demänovskej doliny. Pre hostí ubytovaných v Björnsonke je možnosť využiť stravovanie formou polpenzie.

 

ubytovanie bjornsonka jasna26

 

Bývať v Björnsonke znamená, mať na dosah ideálne a profesionálne lyžiarske terény, upravené bežkárske dráhy, najkrajšie turistické a cyklistické chodníky či svetoznáme jaskyne.

 

Vďaka krásnej prírode, všestranným športovým aj kultúrnym možnostiam v okolí je Hotel Björnson ideálnou dovolenkovou voľbou pre každého. Bývajte v srdci celoročného strediska cestovného ruchu a rezervujte si zimnú lyžovačku. 

 

 

 

Text a foto: Hotel Björnson

Viac nawww.bjornsonka.sk