Hotel, v ktorom sa budete cítiť ako doma. Predstavujeme vám Hotel Club Kežmarok, ktorý má už 25 rokov charakter rodinného hotela. K jeho úspešnému chodu prispievajú až tri generácie rodiny Šoltýsovcov – Gantnerovcov. Patrí medzi prvé otvorené súkromné hotely po roku 1989 na Slovensku.

 

23744370


Hoci veľkú časť života prežili na vysokohorskej chate, kde začínali podnikať v turizme, okolnosti zariadili, že po presťahovaní sa do mesta, aj naďalej v podnikaní v cestovnom ruchu pokračovali. Kúpili takmer rozpadnutý meštiansky dom a zrekonštruovali ho. Je to už 25 rokov čo otvorili svoj hotel v Kežmarku.

  

club5

 

Aj keď ide o mestský hotel, klientelu tvoria nielen cezpoľní hostia. Najmä vzhľad a ponuka menu reštaurácie, prilákali množstvo domácich. Kežmarčania si dávno obľúbili hotelovú reštauráciu s jej unikátnym kazetovým stropom a poľovníckymi trofejami z celého sveta a letnou terasou, z ktorej môžete pozorovať letný mestský život. Dnes do hotelovej reštaurácie zavítajú aj v bežný deň na obed, alebo počas víkendu na rodinnú oslavu, či slávnostnú večeru. Tradičná kuchyňa je poprepletaná tematickými gastronomickými týždňami, ako sú zabíjačka, kačacie a husacie hody, zverinové jedlá, kuchyňa našich babičiek a iné pochúťky.

 

Pred pár rokmi majitelia zvýšili úroveň ubytovania významnou rekonštrukciou a prístavbou, pričom prezieravo pridali moderné spoločenské priestory. V súčasnosti, tak Hotel Club ponúka zázemie pre firemné školenia, spoločenské a konferenčné podujatia až pre 100 účastníkov.

 

konferencna miestnost


Blízkosť Vysokých Tatier a mestskej pamiatkovej rezervácie, ktorej dominuje Kežmarský hrad, ponúka možnosť spojiť konferenčné aktivity s tými incentívnymi a s mestskou turistikou. Región bohatý na športové a kultúrne podujatia má čo ponúknuť ako v lete tak i z v zime. Čarokrásne Vianoce na hrade, Vianočné trhy, Festival Európskeho ľudového remesla, Kultúrne leto, Hudobná jar a jeseň – to je len zlomok toho, čo vám môže pobyt v meste spríjemniť. Ak vás náhodou nabudúce zaveje na Severný Spiš, neobíďte Kežmarok. Radi vás privítajú a pohostia v Hoteli Club Kežmarok.

 

Text a foto: Hotel Club Kežmarok

Viac na: www.hotelclubkezmarok.sk