Chystáte sa na hory, zrelaxovať a stráviť pár dní v lone prírody Nízkych Tatier? V tom prípade je ideálnym miestom Mikulášska chata**** Jasná. Hotel vyniká svojou typickou architektúrou, ktorá je kombináciou horskej chaty a luxusného hotela.

 

hotel v zime den

 

Je to jeden z top hotelov, ktorý sa od roku 2013 stal súčasťou asociácie Historických Hotelov Slovenska a je tiež súčasťou Heritage Hotels of Europe. Hotelový komplex uprostred hôr tvoria tri samostatné budovy. Mikulášska chata sa radí k jedenej z najstarších chát v Demänovskej doline.  Depandansy, kde ak máte chuť ponúka možnosť zahrať si bowling a Vrbická chata, ktorá je spojená s hotelom podzemným podchodom.

 

mikulašska chata 2

 

Wellness v Hoteli Mikulášska chata svojou jedinečnou krásou a čarom dokáže zharmonizovať a nabiť novou energiou. Ak máte radi wellness centrá, určite si prídete na svoje. Okrem príjemnej atmosféry a prostredia si môžete vybrať finsku, alebo mentolovú saunu. Na zlepšenie dýchania je vhodný parný kúpeľ a bylinková inhalácia, ktorá má silne relaxačné a upokojujúce účinky. Nohám sa odvďačíte Kneipovým kúpeľom, kde sa strieda studená a teplá voda, ktorá prekrvuje a zároveň stimuluje krvný obeh. Odpočinúť si môžete na vyhrievanom tepidárium, prípadne pohodlných sedačkách, ktoré dodávajú atmosféru domova s výhľadom na Vrbické pleso. Samozrejme nechýba ani ochladzovací bazén a masážna sprcha.

 

mikulašska chata 3

 

mikulašska chata 4

 

mikulašska chata 5

 

Ak ste milovníci prírody, pohybu a športu, môžete sa túlať po horách, navštíviť Vrbické pleso, ktoré ako jediné sa nachádza priamo pod Chopkom. Jasná Nízke Tatry ponúka veľký počet trás pre pešiu turistiku a treking s rôznymi úrovňami obtiažnosti, od náročných, až po tie, ktoré sú určené pre rodiny s deťmi. Zabaviť sa môžete i na bowlingu pri turnaji, ktorý Vám hotel zorganizuje. K dispozícii sú dve dráhy s barom. Okrem toho máte možnosť zahrať si stolný futbal a elektronické šípky.

 

mikulašska chata 6

 

Milovníci dobrého a chutného jedla si prídu na svoje. Profesionálni kuchári Vám navaria tradičné, ale i nevšedné pochúťky. Hotel Mikulášska chata Jasná ponúka i profesionálne služby v oblasti gastronómie. Môžete si zadať akúkoľvek požiadavku - firemné, narodeninové, alebo iné slávnostné obedy, večere, rauty, posedenia, svadobné hostiny, vyhovie sa všetkým vekovým kategóriám od detičiek po seniorov. Hotel Mikulášska chata je ideálny na firemné akcie, teambuildingy, svadby či individuálnu dovolenku.

 

mikulašska chata 7

 

mikulašska chata 8

 

Príjemný pobyt!

 

 

 

Kontakt:
hotel Mikulášska chata ***
Demänovská Dolina 75
031 01 Liptovský Mikuláš
Slovensko
Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
tel: +421 918 371 702
www.hotelmikulasskachata.sk

 

Text a foto: Hotel Mikulášska chata Jasná

Viac na: www.mikulasskachata.sk