Hotel, kde nie ste len číslo izby, ale vzácny hosť, aj keď nie ste celebrita či VIP? Áno, v hoteli SET, v Bratislave, je to možné! Tvrdí to o sebe sám hotel rovno v úvodnom citáte na svojej webovej stránke, ale potvrdí vám to aj každý návštevník či domáci miláčik, ktorý je tam rovnako vítaný.

 

hotel set 1

 

Manažér hotela Juraj Marko si určil za cieľ viesť originálny hotel, kde sa ľudia cítia dobre a garanciou ich spokojnosti je špičková kvalita za dobrú cenu. Zároveň nechce viesť „len“ hotel, ale miesto s príťažlivou históriou. Hotel, kde štyri hviezdičky neznamenajú len marketingový ťah, ale je to miesto, ktoré rozpráva príbeh.

 

hotel set 2

 V reštaurácii servírujú bohaté raňajky, denné menu a večeru výberom z jedálneho lístka. 

 

Vydajte sa na výlet históriou, za starými časmi s názvom „the golden age“! Vojdite a ocitnite sa v realite skvostného Veľkého Gatsbyho. Konkrétne, v zlatých dvadsiatych rokoch minulého storočia, pretože tento štýl hotela vám do očí udrie ako prvý. Nábytok vyrobený na mieru len pre tento hotel podčiarkuje jeho originalitu. Miesto, kde vám personál dáva najavo, že sa z vašej prítomnosti teší a nie sú mu cudzie žiadne služby „navyše“, pretože jediné, čo je dôležité, je váš dokonalý zážitok. Nie, nie je to žiadna utópia, hoci to znie príliš idylicky.

Žiaden dobrý hotel sa v dnešnej dobe nezaobíde bez dobre prepracovaného rezervačného systému. On-line rezerváciu môžete zrealizovať priamo na webstránke hotela a je veľmi jednoduchá, prehľadná a dizajnovo aktuálna. Pri realizovaní rezervácie vás hotel bude priebežne informovať prostredníctvom e-mailov. Ako prvú môžete očakávať potvrdzovaciu správu o prijatí rezervácie aj s heslom do unikátneho systému, tzv. samoobslužného portálu, ktorý hotel SET používa ako jeden z mála hotelov na Slovensku.

 

hotel set 3

Izby hotela sú zariadené v retro štýle 20. rokov minulého storočia. 

 

Pridanou hodnotou hotela je v neposlednom rade lokalita s bezproblémovou dostupnosťou do historického centra. Už ako názov sám predpovedá, šport mu zďaleka nie je cudzí, hlavne čo sa tenisu týka. Etapa progresu slávy tejto športovej disciplíny prebiehala práve v rokoch, do ktorých je hotel ladený, pričom sa však nemusíte obávať žiadnej staromódnosti. Práve naopak, stretnete sa s jedinečnosťou a moderným retro štýlom. Lososovo-škoricové tóny farieb pôsobia veľmi príjemne a nevtieravo. K dispozícii sú jedno a dvojposteľové izby, vrátane kategórie de luxe, štúdiá a junior suity. Hostia tiež radi vyzdvihujú gurmánske zážitky, najmä čo sa týka bohatých raňajok formou švédskych stolov, zložených z kvalitných surovín.

 

hotel set 4

 

Hotel nezaostáva ani v praktickom vybavení a dokáže plnohodnotne uspokojiť business klientelu. Klimatizované priestory, denné svetlo, prezentačná technika vrátane mikrofónu na diskusiu, videokamera, veľká TV obrazovka a flipchart. To všetko a ešte viac vďaka delikátnemu občerstveniu a profesionálnemu personálu. Spoločenské priestory sú tiež vhodné na posedenia rôzneho charakteru, vrátane promócií, svadieb, firemných obedov a coffe breakov. Mnohých eko nadšencov iste poteší, že hotel prihliada na životné prostredie, a tým chráni našu prírodu. Používa výhradne eko čistiace prostriedky, separuje odpad, využíva slnečnú energiu prostredníctvom solárnych panelov a dokonca kompostuje.

Viac informácií: www.hotelset.sk