Vedeli ste, že niektorí herci majú svoje vlastné hotely, ktoré odrážajú ich filozofiu? Prvou zastávkou v rámci tejto série je Bredfort Post Inn. Slovenskému divákovi je romantický hrdina z filmu Pretty Woman, Richard Gere, veľmi dobre známy. Nikto by naňho nezabudol po noku Julie Roberts.

 

Bedford Post Inn, taký je názov hotela, je situovaný iba hodinu južne od Big Apple,  New Yorku. Richard Gere spolu so svojou exmanželku Carey Lowell a ďalším partnerom Russellom Hernandesom sa podujali na vytvorenie romantického sídla uprostred dokonalej prírody.

Na 14 akrovom pozemku stojí nehnuteľnosť pochádzajúca už z roku 1762.  Prostredníctvom rekonštrukcie je dnes z nehnuteľnosti maličký hotel s ôsmimi izbami a dvoma reštauráciami. Neďaleká stodola tiež prešla rekonštrukciou a dnes v nej sídli štúdio jogy a kaviareň.  Jóga preto, lebo sa jej nadšene venuje romantický filmový hrdina. Predstavuje jeho životnú filozofiu.

Hotel s priľahlými lesnými pozemkami predstavuje relaxačný oddych a útek z Manhattanu. Izby boli navrhnuté spoločnosťou Lowell a dekoratérom Tiffany Vassilakis sú ladené do  tichých tónov a väčšina z nich má krby a vane s nožičkami.

Hotel je ideálnym miestom pre pokojný útek od rušného kolobehu veľkomesta. V tomto ubytovacom zariadení vládne skutočne teplá a pohostinná atmosféra, ktorá povzbudzuje harmóniu tela a mysle, úplnú kalokagatiu.

 

gere hotel tophoreca

                                                                                 Záhrada pri priľahlom hoteli slúži na odpočívanie

 

Bredford Post ponúka nekonečné spôsoby oddychu, športového vyžitia, vrátane jogových kurzov, ako aj ďalšie gastronomické potešenie v dvoch reštauráciách: Campagna, ktorá ponúka tradične  chutnú taliansku kuchyňu a druhú reštauráciu The Barn, ktorá ponúka chutné farmárske výrobky pre potešenie jazýčka.

Zo športového vyžitia majú hostia k dispozícii golf, jazdenie na koni, poľovníctvo, rybárčenie, rafting, lyžovanie, snowboardovanie cez zimnú sezónu, plachtenie a lezenie na skaly. Ponúka naozaj širokú paletu športového vyžitia. Ubytovacie zariadenie ponúka bezbariérový prístup, WIFI pripojenie a samozrejmosťou je klimatizácia. Hotel má priestory aj pre zriadenie eventov v zmysle seminárov a  svadobných hostín, ktoré sú veľmi in.

 

TheBedfordPost tophoreca

                                                                                 Jedáleň zladená do príjemných ružových farieb

 

K dispozícii je Malý kráľovský apartmán, kde za noc zaplatíte 540 dolárov  a  tiež Kráľovský apartmán za 790 dolárov.  Podľa pozitívnych ohlasov a preferencii hostí je hotelové zariadenie hodnotené veľmi kladne a návštevníci sú veľmi spokojní, pretože hotel pre nich predstavuje únik z každodennej reality.

 

Text: Natália Bosáková

Foto: Bredford Post Inn