Gastro

Rational iVario ilustracni foto 3 uvod

Stejný scénář se opakuje již řadu let: nedostatek vhodného personálu v pohostinství. Již několik let se trh potýká s nedostatkem učňů, nyní mnoho zaměstnanců váhá s návratem zpět po lockdownech.

stránsky petrzik veltrh

Viac ako 30 rokov sa česká spoločnosť Stránský a Petržík venuje návrhu a výrobe konštrukčných prístrojov a zariadení. Ide o jednoúčelové stroje a zariadenia, pneumatické valce, obrábacie stroje, ale aj špecializované zariadenia pre potravinársky priemysel a gastro sektor.

rational 1 uvod

Společnost RATIONAL si tradičně zakládá na tom, že koncový zákazník dostane vždy tu nejlepší péči a odborné rady, aby byl výsledek co nejefektivnější.

rational kuchyne 1 uvod

Přišel ten správný čas opět nastartovat vaše podnikání. Zahrádky restaurací se otevírají, brzy sebudou otevírat i vnitřní prostory a také kuchyně pojedou opět na nejvyšší obrátky.

eb650fac

Obyčajný poctivý chlieb a pečivo, aké piekli naši starí rodičia. Chrumkavý kváskový chlieb je návratom k tej najpoctivejšej pekárenskej tradícii. Zdravý, bez zbytočnej chémie a vydrží dlho.

rational iCombiPro 4 uvod

Nový, skúsený, premýšľajúci, nikdy nezabúda, kontroluje a prispôsobuje sa. Upravuje vlhkosť, prúdenie vzduchu i teplotu. Vďaka svojej inteligencii reaguje dynamicky na požiadavky obsluhujúceho personálu. 

tepelne kotle uvod

Takmer iste ste to to už zažili. Kúpili ste si produkt, z ktorého ste na začiatku mali radosť, komplikácie spojené s jeho užívaním Vám ale skôr či neskôr túto radosť pokazili. Podobné je to pri tepelných čerpadlách, výber samotného tepelného čerpadla je síce dôležitý, nie však jediný krok, ktorý treba urobiť pri porovnávaní ponúk.

rational iCombiPro iVarioPro 1 uvod

Spoločnosť RATIONAL je svetovým lídrom na trhu technológií pre tepelnú úpravu pokrmov v profesionálnych kuchyniach. Spoločnosť sa svojimi výrobkami zaväzuje zákazníkom poskytnúť čo najvyšší možný úžitok.

virtus 1 uvod

Spoločnosť Virtus už viac ako 20 rokov dodáva na trh kompletné aj kusové dodávky profesionálnych gastronomických technológií pre rôzne druhy prevádzok. 

holdomat 1 uvod gastronomia kuchyna priprava jedla

V reštauráciách a komerčnej gastronómii platia presné pravidlá, v akej teplote je potrebné udržiavať pripravené jedlo pred bezprostredným servírovaním. Táto teplota je stanovená na 65°C. Okrem udržiavacích skríň a teplých výdajných pultov plnia túto funkciu holdomaty, ktoré však majú mnoho ďalších funkcií.

AAA

Unikátnym grilom z nerezu CharOVEN sa podarilo expandovať do Ruska. Odbytové družstvo eBIOneta, ktoré grily vyrába, spojilo svoje sily so silným hráčom. Do profesionálnych ruských kuchýň preniká spolu s ruským výrobcom technológie na čistenie vzduchu.

konvektomat 3 uvod gastronomia restauracie hotely domacnosti

Sú prístroje, bez ktorých sa väčšia reštaurácia, bufet či bistro dnes už nezaobídu. Medzi takéto patrí konvektomat, ktorý je univerzálnym pomocníkom nahrádzajúcim tradičné prístroje ako rúru, gril či fritézu.