Technológie

Obyčajný poctivý chlieb a pečivo, aké piekli naši starí rodičia. Chrumkavý kváskový chlieb je návratom k tej najpoctivejšej pekárenskej tradícii. Zdravý, bez zbytočnej chémie a vydrží dlho.

Nový, skúsený, premýšľajúci, nikdy nezabúda, kontroluje a prispôsobuje sa. Upravuje vlhkosť, prúdenie vzduchu i teplotu. Vďaka svojej inteligencii reaguje dynamicky na požiadavky obsluhujúceho personálu. 

Takmer iste ste to to už zažili. Kúpili ste si produkt, z ktorého ste na začiatku mali radosť, komplikácie spojené s jeho užívaním Vám ale skôr či neskôr túto radosť pokazili. Podobné je to pri tepelných čerpadlách, výber samotného tepelného čerpadla je síce dôležitý, nie však jediný krok, ktorý treba urobiť pri porovnávaní ponúk.

Spoločnosť RATIONAL je svetovým lídrom na trhu technológií pre tepelnú úpravu pokrmov v profesionálnych kuchyniach. Spoločnosť sa svojimi výrobkami zaväzuje zákazníkom poskytnúť čo najvyšší možný úžitok.

Spoločnosť Virtus už viac ako 20 rokov dodáva na trh kompletné aj kusové dodávky profesionálnych gastronomických technológií pre rôzne druhy prevádzok. 

V reštauráciách a komerčnej gastronómii platia presné pravidlá, v akej teplote je potrebné udržiavať pripravené jedlo pred bezprostredným servírovaním. Táto teplota je stanovená na 65°C. Okrem udržiavacích skríň a teplých výdajných pultov plnia túto funkciu holdomaty, ktoré však majú mnoho ďalších funkcií.

Unikátnym grilom z nerezu CharOVEN sa podarilo expandovať do Ruska. Odbytové družstvo eBIOneta, ktoré grily vyrába, spojilo svoje sily so silným hráčom. Do profesionálnych ruských kuchýň preniká spolu s ruským výrobcom technológie na čistenie vzduchu.

Sú prístroje, bez ktorých sa väčšia reštaurácia, bufet či bistro dnes už nezaobídu. Medzi takéto patrí konvektomat, ktorý je univerzálnym pomocníkom nahrádzajúcim tradičné prístroje ako rúru, gril či fritézu. 

V súčasnosti z každej strany počúvame o ekológii, zlých plastoch a zákazoch ich používania. Tak ako vyznieva zjednodušene predchádzajúca veta, tak zjednodušené a skratkovité sú aj informácie, ktoré sa dostávajú na verejnosť. 

Poznáme riešenie, ako začať relatívne ľahko a rýchlo podnikať v už vyskúšanom koncepte remeselného pekárstva.

Šťavnaté kúsky mäsa prevoňané živým ohňom, či grilovaná zelenina už nemusí byť sezónnou záležitosťou. Unikátna technológia grilov CharOVEN umožňuje pripravovať grilované špeciality po celý rok a dokonca aj v interiéri.

Päť tisíc zákazníkov a 27-ročné skúsenosti. Oprieť sa o takéhoto silného a stabilného partnera je pre úspech podnikania v gastronómii kľúčový. OMES nielenže gastrotechnológiu dodá, ale sa o ňu aj postará.