Ak hľadáte nadštandardné produkty pre svoju gastronomickú prevádzku, ideálnym riešením je berlínska firma expondo. Tento online predajca stavajúci na digitálnom fungovaní, veľkom tíme špecializovaných inžinierov a dizajnérov a excelentnom zákazníckom servise si stihol za desať rokov svojho pôsobenia na trhu získať už viac ako milión spokojných zákazníkov po celej Európe. V jeho e-shope nájdete profesionálne vybavenie pre gastronómiu a priemysel.

 

 R7P7475


Spoločnosť expondo začínala v roku 2007 s dvoma zamestnancami, dnes pozostáva z 220 ľudí z 19 krajín a je globálnym hráčom pôsobiacim v 29 európskych krajinách. Vo svojom internetovom obchode ponúka profesionálne produkty určené na komerčné a súkromné použitie a osloví vás nielen širokým výberom tovaru či atraktívnymi cenami, ale aj bezkonkurenčnými nákupnými podmienkami.

 

expondo fr4 1

Kvalitný sortiment
Takmer 95 % tovaru v e-shope expondo predstavujú produkty od vlastných značiek Royal Catering, Bredeco, Ulsonix, Steinberg Systems, Goldbrunn, Stamos, Welbach, MSW, Singercon a Physa. Tieto výrobky sú navrhnuté profesionálmi pre profesionálov a spĺňajú požiadavky na kvalitu v zmysle predpisov EÚ. Okrem toho podliehajú prísnym interným testom, ktoré garantujú najvyšší štandard kvality.

Profesionálne produkty na intenzívne používanie – to je značka Royal Catering
Radi pripravujete jedlo efektívnym a hygienickým spôsobom, a zároveň si potrpíte na vkusné servírovanie? V takom prípade sú pre vás produkty značky Royal Catering ako stvorené! Jej tvorcovia dokážu vďaka dlhoročnej spolupráci s expertmi na gastronómiu dokonale porozumieť potrebám šéfkuchárov, vlastníkov hotelov a ďalších odborníkov pôsobiacich v tejto oblasti.

 

 R7P7765a

 

Bez ohľadu na to, či vlastníte prvotriednu reštauráciu, trendový pojazdný stánok alebo práve chystáte rodinnú akciu, výrobky značky Royal Catering vám umožnia dosiahnuť vysoký štandard prípravy jedál a stravovania v každej situácii. Škála produktov ponúkaných v e-shope expondo siaha od obľúbených strojov na popcorn cez fritézy až po nábytok z ušľachtilej ocele. Zaujmú vás nielen využitím najnovších technológií, ergonomickým dizajnom a vysokou mierou spoľahlivosti, ale aj jedinečnou kombináciou inovatívnosti a sviežosti.

expondo43538 2

 

Pri práci s produktmi značky Royal Catering sa zároveň môžete tešiť na maximálnu hygienu. Vyznačujú sa pozoruhodnou životnosťou a sú vhodné na časté a intenzívne používanie v profesionálnych gastronomických prevádzkach. Presvedčte sa o kvalite tejto značky vo vlastnej kuchyni!


Vychutnajte si inteligentný komfort so značkou Bredeco
Produkty značky Bredeco sú špeciálne navrhnuté pre náročných zákazníkov a profitujú z dlhoročných skúseností značky Royal Catering. Rozsiahle know-how bolo využité na vývoj výrobkov pre súkromné použitie, ktoré sa vyznačujú dlhou životnosťou, nenáročnou obsluhou a vysokou kvalitou. V internetovom obchode expondo nájdete bohatú ponuku siahajúcu od strojov na čistenie topánok cez multifunkčné hrnce až po naparovače odevov.

 

expondo fr8

Kvalitný servis
Firma expondo má vlastné zákaznícke a servisné centrum. Veľký tím disponujúci odbornými znalosťami vám ochotne odpovie na otázky, pomôže a poradí pri výbere produktov či vypracuje ponuku šitú na mieru. Predajca navyše ponúka atraktívne služby ako trojročná záruka a vrátenie tovaru do 100 dní a svojim zákazníkom poskytuje záruku najnižšej ceny.


Pozrite si bohatú ponuku produktov na stránke e-shopu expondo a zaobstarajte si profesionálne vybavenie, ktoré sa rýchlo udomácni vo vašej gastronomickej prevádzke.

 

 

 

Text a foto: expondo

Viac na:  www.expondo.sk/potreby-pre-gastronomiu              https://corporate.expondo.de/

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.