Food & Beverage

rum blu stamp 1 uvod

Rum Blue Stamp pochádza z exotického ostrova Maurícius. Bol však vyrobený a vydaný v limitovanej edícii pre Slovensko v spolupráci so slovenskou distribučnou spoločnosťou Corner & Co. Krátko po jeho uvedení na trh zbiera významné úspechy z renomovaných svetových súťaží.

11710010 393744487492964 2699416367758891618 o

Domáce údeniny z vlastnej udiarne, klobásy podľa receptúr starých otcov, výrobky s vysokým podielom mäsa, ale aj bezéčkové produkty, alebo šunky bez pridanej chémie a alergénov. Mäsovýroba CIMBAĽÁK aj v súčasnosti vyrába naplno a ich mäsové výrobky sú vhodné aj na dlhodobé na uskladnenie v domácich špajzách.

royal 05a small 1

Royal Water je výnimočná minerálna voda z prírodného prameňa, ktorý vyhovuje prísnym kritériám detských vôd. Zdroj je nekontaminovaný a minimálne 65 rokov neprišiel do kontaktu s vonkajšími vplyvmi.

1O0A3909

Je originálna, s výnimočnou chuťou, no najmä upražená pre chuťové bunky slovenských milovníkov kávy. Štrbské Presso vzniklo z nadšenia a lásky pre radosť ľudí, ktorí milujú dobrú kávu s energiou a dušou.

smoothie 1 uvod zdravie napoj imunita virus

Budovanie imunity je v období zvýšeného výskytu vírusových ochorení takmer povinnosťou. Okrem zdravej stravy je teraz vhodné doplniť klasické menu o čerstvé zeleninové, ovocné alebo kombinované šťavy alebo čoraz obľúbenejšie smoothie nápoje.

zuzana dvorska 6 uvod dezerty kolace concept coffee

Malá kaviareň v Piešťanoch, ktorá ponúka výberové kávy. Mnohí sa však okrem kávy zamilovali aj do francúzskych a holandských dezertov, ktoré majiteľka kaviarne Zuzana Dvorská pripravuje vlastnoručne a čerstvé každý deň.

exotika uvod kokosovy orech ovocie vitaminy mineraly chute zaujimave

V nedávnom článku sme si povedali niečo o exotických druhoch ovocia, ktoré v našich končinách nie sú úplne známe a tradičné, ale postupne sa dostávajú na pulty obchodov a trhov. 

bianka 1 uvod kava baristka suťaz mlade talenty studentka

Študentka Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch, Bianka Šmatláková je úspešná finalistka súťaže Najlepší junior baristi za rok 2018. 

jedle kvety uvod 5 nechtik zahrada gastronomia jar

Boli ste na večeri v luxusnej reštaurácii a tanier s mäsom alebo dezert ste mali dekorovaný živými kvetmi? Ruku na srdce, väčšina z nás kvet len odložila a neskonzumovala. 

restaurant madera london uvod trendy gastronómia 2020

Tieto reštaurácie sa stali vyhľadávanými pre svoje vynikajúce a neopakovateľné gastronomické kreácie, ale aj pre svoj dizajn, polohu, atmosféru a zážitok. 

11227779 393744534159626 7793707808328339553 o

Výrobky s vysokým podielom mäsa, ale aj bezéčkové produkty, alebo salámy, či šunky bez pridanej chémie a alergénov, no najmä vysoká kvalita. Na týchto základoch položila svoju filozofiu Mäsovýroba CIMBAĽÁK a dnes boduje najmä v gastrozariadeniach.

75557463 979585992403737 7839993363217514496 o

Sú stelesnením vášne pre víno, poctivej práce a rodinnej súdržnosti. Súrodenci Brigantovci vo svojom vinárstve stavili na vysokú kvalitu a dnes ich vína žnú úspechy.