Tieto reštaurácie sa stali vyhľadávanými pre svoje vynikajúce a neopakovateľné gastronomické kreácie, ale aj pre svoj dizajn, polohu, atmosféru a zážitok.
Americká a asijská série ocenění AHEAD Awards 2020 už zná své vítěze. V některých případech jde o univerzální hotelové koncepty posunuté na vyšší úroveň, jindy jsou to programy, které v mnohém připomínají evropskou hotelovou scénu.
V júni tohto roku sa vo vietnamskom Hanoi otvoril veľkolepý hotel, ktorý by mal byť pre turistov lákadlom vďaka svojej výnimočnosti a jedinečnosti.
Stres, hluk, sociálne siete a digitálny smog, to všetko sú neodmysliteľné zvuky a ruchy súčasného života každého z nás. Niet preto divu, že ľudia túžia po pokojnom prostredí, kde môžu naozaj na pár dní alebo aspoň pár hodín vypnúť.
Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.
Med, delikatesa, pochutina, potravina i výživový a zdravotný doplnok. Práci so včelami sa Zdenka Grgulová venuje už takmer od narodenia. Keď rozpráva o výrobe medu a produktov s ním súvisiacich, oči jej žiaria šťastím a láskou. A to je hlavná ingrediencia všetkých jej medových zázrakov.