Food & Beverage

Herbert sirupy je firma, ktorá vznikla z lásky k remeslu, inšpirovaná rôznorodosťou súčasnej barovej a kulinárskej scény. Sirupy sú pripravované podľa osvedčených postupov našich predkov.

Slovenská značka PIJO BIO sa teší svojej obľube už piaty rok. Je skvelou voľbou pre ľudí, ktorí preferujú zdravú stravu a dbajú na to, čo konzumujú, zároveň aj pre všetkých, ktorí vyhľadávajú čistú chuť ovocia bez prísad.

Mladá žena, ktorá svojimi receptami ovládla gurmánsky svet marmelád. Po mnohoročnej práci v kancelárii sa odsťahovala na Šumavu a začala variť domáce marmelády a džemy.

Pripraviť dokonalé espresso je náročnejšie, ako sa môže zdať. Je to trochu veda, trochu umenie, trochu skúsenosti a tak trochu aj firemná filozofia.

Jedinečnosť bryndze Slatina, nenapodobiteľnosť zmyslových a konzistenčných vlastností je dôsledok historického vývoja technológie, ale aj neopakovateľnej a nezameniteľnej mliečnej mikroflóry a mikroflóry podhorských a horských pasienkov v okolí Zvolenskej Slatiny.

Flammkuchen  koláč, ktorý vás dostane. V dnešnej dobe si chceme každé jedlo vychutnať, samozrejme, okrem toho, by malo byť zdravé, ľahké, plné chuti a cenovo dostupné. Všetky tieto vlastnosti spĺňa Flammkuchen.

Spotrebitelia hodnotia kvalitu hotela aj podľa šírky ponuky a kvality práve raňajkového pečiva. Pri spolupráci so Zeelandiou, alebo s našimi zákazníkmi - pekármi, túto dilemu veľmi rýchlo vyriešite.

Prírodné prostredie a klimatické podmienky lokality Veľkého Krtíša umožňovali pestovanie viniča už v stredoveku. Priame písomné zmienky sa však nezachovali. Príčinou môžu byť dramatické udalosti, ktorými prešiel tento kraj.

Vyplnili dieru na trhu! Petra Petö, ktorá žije v Dánsku a jej otec Stefan založili značku Nordic Foodie. Vyrábajú organické bio mrazom sušené zdravé pochúťky nielen pre deti. 

V predaji je veľa druhov kvasenej kapusty, kde sa bežne pridávajú aj konzervanty a stabilizátory, či už z dôvodu zabránenia následného kvasiaceho procesu, čo spôsobuje nafukovanie sáčkov alebo aj z dôvodu nevyhnutnosti predĺženia záruky v obchodoch.

Malé rodinné mäsiarstvo, Hasvársky dvor, pozostávajúce z troch členov, vzniklo v roku 2018 ako prirodzené pokračovanie profesionálnej cesty majiteľa Tomáša Baricu, s cieľom vyrábať pre rodinu, priateľov, známych a klientov „čisté“, kvalitné mäsové výrobky, ktoré na slovenskom trhu chýbajú.

Rodinný podnik zo Starej Ľubovne zažíva ťažké časy. Požiar, ktorý zachvátil ich prevádzku na plnenie minerálnej vody, si vyžiadal škodu viac ako 300 tisíc eur.