Lahodné ľadové osvieženie v podobe krémovej a kvalitnej zmrzliny. Široký výber chutí, prvotriedne suroviny a zmrzlina čerstvá v ktorúkoľvek dennú dobu. A to aj vtedy, ak nemáte priestor na samotnú výrobu zmrzliny, nevyhnutné prístroje či šokové mrazničky.

 

softi 0

 

Spoločnosť AZIN s. r. o., ktorá sa prezentuje na webovom portáli www.magicice.sk prichádza na náš trh s možnosťou franšízy kvalitnej a točenej zmzliny SOFTI, ktorá spĺňa všetky vyššie spomínané atribúty a navyše je neuveriteľne chutná. S majiteľkou spoločnosti Alžbetou Szabó sme sa rozprávali o tom, aké zmrzliny sú v rámci tohto konceptu k dispozícii, pre aké prevádzky sú ideálnym riešením, ale aj o tom, že aj pri výrobe zmrzliny môžeme neplytvať, byť ekologický, 100% hygienickí a to všetko pri prvotriednej kvalite surovín.

V gastrosektore pôsobíte už dlhšie obdobie, čomu všetkému sa venujete?

V oblasti gastronómie pôsobíme už od roku 2012. Sme rodinná firma a zaoberáme sa najmä predajom zmrzliny a mrazených výrobkov. Postupne rozširujeme sortiment našich produktov a služieb. Našim obchodným partnerom zabezpečujeme potrebnú technológiu, know how, reklamné pozadie s cieľom predávať naše produkty ihneď. Zároveň im poskytujeme komplexnú technickú pomoc, poradenstvo ako aj spoluprácu pri naštartovaní resp. rozšírení prevádzky. Veríme v inovatívne technológie, nové nápady a produkty so zabezpečením ziskovosti s rýchlou návratnosťou. Vďaka tomu neustále rozširujeme našu ponuku produktov.

Nás v redakcii zaujal z vášho širokého portfólia produkt Zmrzlina SOFTI, ktorá je výnimočná hneď v niekoľkých ohľadoch. Predstavte nám prosím, o čo ide.

Koncepcia SOFTI zmrzliny je výnimočná tým že, sú vydávané vždy presné dávky zmrzliny, neprodukujú sa žiadne straty a nie sú žiadne otvorené zásoby. Stroj je priestorovo úsporný, funguje stlačením jedného tlačidla, má extrémne nízku spotrebu elektrickej energie (len 55W) a má vysoký výkon (cez 240 dávok/hod.) Veľkou výhodou stroja je, že funguje bez potreby zdĺhavého čistenia - čo znamená údržbu s minimálnou sanitáciou a hygienickými požiadavkami na prevádzku. Vďaka našej koncepcii je inventarizácia prehľadná nehovoriac o tom, že kapsulový systém predaja je odolný voči „vynaliezavým“ zamestnancom.

 

softi 2

 

Obrovský bonus je možnosť výberu z niekoľkých druhov príchutí zmrzlín, koľko ich je k dispozícii?

Áno, našou prednosťou je, že miesto 2-3 príchutí točenej zmrzliny bežným strojom ako je zvykom, ponúkame hneď 13-14 príchutí, podľa aktuálnej ponuky.

V čom sa zmrzlina SOFTI odlišuje od klasickej pripravovanej kopčekovej alebo prístrojovej točenej zmrzliny?

V prvom rade by som chcela poznamenať, že naša zmrzlina je varená, čo pri točenej zmrzline nie je zaužívané. Momentálne ponúkame dve príchute, ktoré sú allergen free, to znamená bez lepku a laktózy. Napriek tomu nejde o sorbety, ale sú to krémové zmrzliny. Zmrzlinové kapsuly sa uchovávajú v mrazničke pod – 18°C. Takto uchovávané kapsule majú trvanlivosť až 18 mesiacov od dátumu výroby. Predajná teplota zmrzliny je -14°C.

 

softi 2

Foto: Naším cieľom je ponúknuť partnerom nový komfortný model predaja, ktorý ich pri bežnej podnikateľskej aktivite nezaťažuje a je im prínosom.

Dá sa popísať chuť a konzistencia tejto zmrzliny?

Konzistencia zmrzliny je slastne krémová, chute sú vyvážené. V našej ponuke sú aj duo príchute ako napr. citrón-višňa alebo jahoda-ananás, resp. stará klasika čoko-vanilka. Pre partnerov ponúkame aj trdelník v tvare kornútka, pre plnenie zmrzlinou SOFTI. Je to obohatenie ponuky, kde bez prípravy, pečenia a čakania je hotový dezert „po ruke“.

Pre aké prevádzky prístroj odporúčate? Treba povedať, že ide o prístroj, ktorý vyžaduje istú zručnosť pri servírovaní, teda nie je samoobslužný.

Našou cieľovou skupinou sú hlavne gastro prevádzky resp. prevádzky s vyššou návštevnosťou. Stroj v podstate odporúčame do kaviarní, hotelov, na turistické miesta ako sú ZOO, kúpaliská, do potravín. Zo skúseností odporúčame, aby zákazník bol obslúžený obsluhou, vzhľadom k tomu, že je potrebná istá zručnosť pri točení zmrzliny. Samozrejme, každého obchodného partnera zaučíme.

Kde všade sa na Slovensku už môžeme stretnúť a ochutnať SOFTI zmrzlinu?

Naši obchodní partneri sú po celom Slovensku. Sme veľmi radi, že je stále viac záujemcov o SOFTI točenú zmrzlinu. Ochutnať zmrzlinu môžete od západu až po východ ( od Holíča po Zemplínsku Šíravu) a severného Slovenska až po juh (od obce Plaveč až po Komárno). Okrem iného SOFTI zmrzlinu ponúkajú v Senci na Slnečných jazerách, na Štrbskom Plese, v Košiciach v ZOO, v Smoleniciach, Trenčíne, Zádieli, ...

Na akej báze funguje spolupráca s vami, ide o prenájom či kúpu prístroja?

Naším obchodným partnerom ponúkame formou franšízi na báze ročného nájmu kompletné vybavenie prevádzky na predaj zmrzliny. Súčasťou našich služieb je zaškolenie personálu, kompletný servis a údržba, technické poradenstvo, marketingové pozadie. Novým záujemcom podľa dohody poskytujeme prezentáciu spojenú s ochutnávkou.

Viac informácií: www.magicice.sk