Len prvotriedny alkohol a mimoriadne široký výber, ktorý ulahodí každému. Ponuka špecializovaného eshopu drinkcentrum.sk ohúri každého, kto rád skúša nové chute, alebo chce prekvapiť priateľov exkluzívnymi nápojmi. 

 

Drinkcentrup_eshop s exkluzívnym alkoholom

 

Od vodky a borovičky, po absinth, koňak, whiskey a dnes obľúbený rum a gin. Množstvo vôní, chutí a príbehov ukrytých vo fľašiach. Fascinujúci svet toho najlepšieho alkoholu z najznámejších oblastí.

Na drinkcentre je všetko. Nielen bežný sortiment, ale veľmi špecifické druhy nápojov, atraktívne novinky a exkluzívne značky alkoholu priamo z pivníc a skladov svetových výrobcov za primerané ceny. Tím ľudí okolo Rolanda Bindasa dokáže zabezpečiť aj výnimočný tovar podľa individuálnych požiadaviek zákazníkov.

Roland Bindas hovorí, že Slovákom chutí všetko a najlepšie ak je toho aj veľa. V obľúbenosti hrá aktuálne prím gin a rum. „Je to spôsobené najmä možnosťou, že už aj Slováci spoznávajú svet a pri tejto možnosti majú možnosť ochutnávať a spoznávať nové veci,“ poukazuje na posun v správaní milovníkov alkoholických nápojov.

Spoločnosť prináša Slovákom nepoznané chute už vyše tridsať rokov. Spočiatku bola zameraná na úzku skupinu alkoholu. Postupne svoju ponuku rozširovala tak, aby s rastúcimi nárokmi zákazníkov ponúkali čo najširšie množstvo produktov v rôznych kategóriách.

 

Drinkcentrup_eshop s exkluzívnym alkoholom

 

Roland Bindas poukazuje na to, že za cieľ si dali stať sa v každej kategórii alkoholu výhradným dovozcom aspoň jednej značky pre slovenský trh, čo sa im aj podarilo.

„Takými sú trendové a populárne Luxardo Marashino a Limoncello ,Kraken, Butterfly Cannon Tequila, Hotel Starlino Aperitif a Hell or High Water rum, Kuna, Flor de Cana, ktoré sú v obľube širokému publiku a samozrejme vizionársku značku Dictador, ktorý svojou činnosťou neustále prináša na trh niečo nové, nepoznané. Ale nesmieme zabudnúť na Cognac Hardy, Camus či vodku Beluga alebo Crystal Head a taktiež spomeňme aj svet whisky - Old Pulteney, Hankey Bannister, Glenfarclas, pri gine Drumshanbo Gunpowder Irish Gin, No.3 Gin, Bobby's či Silent Pool alebo Akori Gin,“ vymenúva chuťovky z ponuky drinkcentra.

 

Drinkcentrup_eshop s exkluzívnym alkoholom_dictator

 

Pri dovoze spolupracujú priamo s výrobcami. Od tuzemských výrobcov vína, až po unikátne rumové značky z Karibiku. Obchodné vzťahy sa často posunuli do roviny priateľstva.

„Momentálne máme veľmi dobrú spolupráca napríklad so značkami Penny Blue, Pink Pigeon, Emperor, El Dorado, Kuna, Flor de Caňa a čo nás teší kolumbijská značka rumu Dictador, ktorý vo svojej širokej ponuke v dnešnej dobe ponúka edície limtovaného typu vhodné pre zberateľov, ale aj ako investícia, čo je na Slovensku na začiatku cesty, ktorá vo svete je už bežná,“ upozorňuje Bindas na nové trendy.

Výsledkom kontaktov s výrobcami a dodávateľmi po celom svete sú bezkonkurenčné ceny. Objednaný tovar si navyše budete môcť vychutnávať do 24 hodín od objednania.

 

Drinkcentrup_eshop s exkluzívnym alkoholom

 

Text: BK

Foto: drinkcentrum

Viac na: drinkcentrum.sk