Caffe Ramenzoni je talianska rodinná pražiareň so 65-ročnými skúsenosťami, pochádzajúca z talianskej Parmy, centra európskej gastronómie. V súčasnosti je pražiareň vedená treťou generáciou ktorá dokazuje, že talianska káva nemusí byť len z veľkej spoločnosti.

 

Caffe Ramenzoni, talianske espresso


Pražiareň Ramenzoni je typickým príkladom talianskej firmy. Otec so synmi spoločne pracujú na intenzívnom rozvoji spoločnosti a dodávaní originálneho talianskeho a najmä vysokokvalitného espressa do sveta.

Káva je starostlivo pestovaná na plantážach Hondurasu, Kostariky, Etiópie či Indonézie. Pri výbere zŕn sa dbá opäť najmä na kvalitu. „Z plantáže káva putuje do pražiarne, kde je upražená, zabalená a takmer okamžite putuje k distribútorovi a od nás k zákazníkovi, tak aby mal zákazník vždy čo najčerstvejší produkt,“ predstavuje cestu špičkovej kávy Alžbeta Kavická zo spoločnosti Cup of coffee, ktorá ju prináša slovenským milovníkom čierneho moku.

 

Caffe Ramenzoni, talianske espresso

 

Na Slovensku je exkluzívne dostupná na eshope cupofcoffe.sk. Okrem toho Caffe Ramenzoni pôsobí okrem Talianska aj v Českej republike, Taliansku, v Macedónsku či Marockom kráľovstve.

Na svoje si prídu všetci tí, ktorí uprednostňujú taliansky štýl kávy. „Všetky zmesi sú charakteristické vyváženou chuťou, silou arómou, plným telom, bohatou krémovou penou a silou talianskeho espressa. Portfólio dopĺňa i zmes s vyššou aciditou či vyšším obsahom robusty. Taktiež máme v portfóliu produkty pre domácnosti ako kapsule kompatibilné s kávovarmi nesspreso, či zrnkové kávy v menších baleniach. Zároveň má konečný zákazník možnosť si kávu zakúpiť v ktorejkoľvek prevádzke, kde je podávaná, v štandardných kilogramových baleniach,“ vysvetľuje Alžbeta Kavická.

 

002g

 

Poukazuje na to, že spoločnosť Cup of coffee sa ako distribútor drží hodnôt pražiarne tak ako v otázkach kvality, ako aj zákazníckeho servisu. Svojim partnerským prevádzkam poskytuje kompletné zaškolenie personálu, pravidelné preškoľovanie v oblasti prípravy káv, taktiež pravidelný servis či zapožičanie zariadenia na prípravu kávy a úpravu vody.

„Našou prioritou je aby náš zákazník pripravoval čo možno najkvalitnejší produkt a poskytoval tak svojmu zákazníkovi najlepšie služby v oblasti kávy. Aj z tohto dôvodu máme 24-hodinový zákaznícky servis v prípade poruchy alebo iných problematických udalostí. Snažíme sa ku každému zákazníkovi pristupovať veľmi individuálne, tak aby sme našli najlepšie možné riešenie a aby mohla aj vďaka našim produktom prevádzka rásť a aby sa i vďaka našim produktom zákazníci do prevádzky vracali,“ uzatvára Alžbeta Kavická zo spoločnosti Cup of coffee.

 

Caffe Ramenzoni, talianske espresso

 

Text: BK

Foto: Caffe Ramenzoni

Viac na: cupofcoffee.sk