Záleží vám na dobrej kondícii a zdraví vašich najbližších? V tom prípade by vo vašom jedálničku nemala chýbať chutná domáca delikatesa SUMČEK OMEGA. Pod touto značkou sa dostáva na trh sumček africký zo slovenského chovu. Lahodné mäso patrí medzi najhodnotnejšie, ľahko stráviteľné potraviny živočíšneho pôvodu, vhodné z hľadiska racionálnej výživy a starostlivosti o naše zdravie.

 

sumcek omega ryba

 

SUMČEK OMEGA prezentuje originálny, inovatívny spôsob chovu sumčeka afrického v uzavretých halách moderného výrobného závodu. Najväčšia chovná stanica na Slovensku aj v Európe – AGRO RYBIA FARMA sa nachádza v Handlovej. Celý chovný proces, od vyliahnutia malých rybičiek až po ich požadovanú hmotnosť, je pod prísnym veterinárnym dohľadom.

 

sumcek omega farma agro ryba

 

Ročná produkcia v objeme 900 000 kg dokáže významne pokrývať požiadavku slovenských spotrebiteľov po čerstvých rybacích výrobkoch. Zárukou čerstvosti je, že spracovanie živej produkcie prebieha na mieste, priamo v závode. Celú rybu a filety si spotrebiteľ môže zakúpiť čerstvé, chladené a hlboko mrazené. Delikatesou na spestrenie chutných šalátov a jednohubiek sú najmä údené filety. Produkty sú dostupné v predajniach LIDL, Kaufland, COOP Jednota alebo na e-shope www.sumcekomega.sk.

 

sumcek omega hotove produkty

 

Spotrebiteľom výrazne skrátia čas a uľahčia prípravu jedál nové polotovary SUMČEK OMEGA – obaľovaná fileta, burger alebo mletý rezeň zo sumčeka afrického. Sortiment dopĺňa zdravá, výživná, výborne ochutená zmes na špagety zo sumčeka afrického, ktorá zasýti celú rodinu. Ľahšie stráviteľnou alternatívnou domácich klobás sú KLARIASKY, lahodné klobásky z rybieho mäsa v bravčovom čreve, ochutené kvalitnými ingredienciami, tepelne upravené, vyúdené dymom z bukovej štiepky.

 

sumcek omega klobasky

 

SUMČEK OMEGA prináša spotrebiteľom aj výborné rybie nátierky vyššieho štandardu, s pridaním kúskov rybieho mäsa. V troch prevedeniach – so zeleninou, so zelenou fazuľkou alebo pikantnejšia sumček s hlivou a feferónami - sú ideálne na zdravé raňajky alebo ako chuťovky na rýchle pohostenie.

 

sumcek omega natierky

 

SUMČEK OMEGA má mäso ružovkastej farby. Je dieteticky vyvážené a vhodné na každodennú konzumáciu so silným dôrazom na zdravie. Obsahuje malé množstvo tuku (cca 3,5 – 6,5 %), vysoký obsahom bielkovín (cca 17,9 %). Je bohaté na 3 a 6 omega mastné kyseliny, ktoré znižujú hladinu cholesterolu v krvi. Ich priaznivý účinok v prevencii srdcovo-cievnych chorôb a úloha pri vývoji mozgu a nervového tkaniva sú vedecky dokázané. Nenasýtené mastné kyseliny sa nenachádzajú vo všetkých rybách, preto ich obsah v sumčekovi africkom zvyšuje význam jeho konzumácie.

 

sumcek omega ryba porcia

 

Ak ochutnáte mäso SUMČEKA OMEGA, odhalíte výnimočnosť a tajomstvo jeho chuti. Je bez typického rybacieho pachu, vhodné pre deti aj pre seniorov, pretože okrem centrálnej chrbticovej kosti už ďalšie kosti, tzv. „ypsilonky, v ňom nenájdete. Pri tepelnej úprave sa nevysuší a pri upečení do chrumkava chutí výborne. Skvele poslúži aj pri rodinnej grilovačke. Viacerí kulinári sa zhodujú v tom, že SUMČEK OMEGA by mal mať väčší priestor v jedálničku slovenských rodín a modernej gastronómii. Prvé reakcie od spotrebiteľov naznačujú, že domáci slovenský produkt si vďaka čerstvosti, kvalite a zdravotným benefitom postupne získava slovenských spotrebiteľov.

Viac informácií: www.sumcekomega.sk