Poznajú ich všade na svete. Prírodné nealkoholické nápoje Rochester Ginger sú spojením lahodnej chuti, zdravotných účinkov a dlhoročnej tradície.

 

Rochester Ginger_tradičný prírodný nápoj

 

V Anglicku si na tomto tradičnom nápoji s množstvom vitamínov a zdravých výťažkov pochutnávali ešte v časoch Charlesa Dickensa. Základom nápoja Rochester Ginger je zázvor, zázrak prírody, ktorý podporuje obranyschopnosť organizmu, imunitný systém, má pozitívne účinky na trávenie i dýchanie a zlepšuje prietok krvi v tele. Štrnásťpercentný podiel zázvoru v kombinácii s bazovými kvetmi, prvosienkami a hrozienkami vytvára dokonalý chuťový zážitok a navyše pôsobí priaznivo aj na naše zdravie.

Oceňovaný nápoj podľa receptúry rodiny Rochesterovcov propaguje na slovenskom trhu Ivan Andrášík. Rozhodol sa nadviazať spoluprácu s výrobcom a majiteľom receptu a sprostredkovať tradičnú chuť prírodného nealkoholického nápoja aj konzumentom zo Slovenska.

„Pôsobí výborne ako prevencia voči chrípke, prechladnutiu, zápalom, rozširuje cievy, upravuje črevnú fóru a má aj množstvo ďalších zdravotných benefitov. Dá sa piť samostatne do čaju, s vodou, do miešaných alko a nealko nápojov, s alkoholom. V našej ponuke máme Rochester Ginger v štyroch druhoch. Ako základný, bio s limetkou, s karamelom a bez cukru so stéviou,“ predstavuje sériu nápojov Rochester Ginger Ivan Andrášik zo spoločnosti Stavivex.

Za úspechom nápoja Rochester Ginger vníma nielen výnimočné zloženie, ale aj kus práce pri prezentáciách, ochutnávkach a výstavách.

 

Rochester Ginger_tradičný prírodný nápoj_5-dňový shot

 

Zmes bylín pôsobí ako elixír zdravia. Okrem tradičného nápoja sú v ponuke aj 5-dňové shoty. Tri druhy nápojov s kurkumou, zázvorom a jablčným octom prinášajú úľavu pri prechladnutí, pôsobia proti chrípke, znižujú cholesterol, riedia krv a pôsobia protizápalovo.

Produkty Rochester Ginger pre svoje nepopierateľné zdravotné účinky ponúkajú všetky lekárne, mnohé bio obchody, ale i obchodné siete ako KON RAD, Kaufland, Terno, Coop Jednota, DM drogeria, či Yeme. Predávajú sa aj cez eshop www.ivex.sk.

 

Rochester Ginger_tradičný prírodný nápoj_celý rad

 

Text: BK

Foto: Rochester Ginger

Viac na:www.ivex.sk