Má svoj pôvod v ľadovcoch Islandu, nezaťažuje telo a podporuje okamžitú revitalizáciu organizmu. ,Diamant Severu ako ľadovcovú vodu volajú, je spojením „živej“ vody a ekologického skleneného obalu. Aqua angel predstavila Linda Antal, ktorá ľadovcovú vodu distribuuje na Slovensku.

 

Aqua angel_ľadovcová voda z Islandu_barel

 

Čo predchádzalo vášmu rozhodnutiu priniesť na slovenský trh islandskú vodu?

Na jednom spoločenskom podujatí v Prahe som sa zoznámila s manželským párom Ivanou a Martinom Stankotovcami. Prišli s myšlienkou dovážať vodu z Islandu, ktorá má benefity pre ľudské zdravie. Na začiatku príbehu je vyštudovaný chemik, ktorý porovnával kvalitu vôd na európskom trhu a jeho snom bolo nájsť vodu, ktorá je výnimočná a absolútne odlišná od všetkých dostupných európskych vôd. Zistil, že Island takouto vodou disponuje. Tamojšia voda je zásaditá, nízko mineralizovaná, čo je najprirodzenejšie pre ľudské telo. Ľadovcová voda má veľmi podobnú štruktúru molekulárnej mriežky, ako má voda v bunkách ľudského tela. Zaujal ma príbeh človeka, ktorý išiel za svojim snom a našiel investorov pre svoj zámer, ktorými sú Stankotovci. Rozhliadali sa po distribútoroch na Slovensku. Imponovala mi nielen chuť vody, ale aj dizajn výrobku a jeho vizuál. Požiadala som o exkluzivitu a stala som sa distribútorom pre Slovensko.

Spozná bežný konzument, že voda je už chuťou odlišná od dostupných vôd?

Väčšina našich zákazníkov, ktorá po prvýkrát ochutná ľadovcovú vodu, reaguje tak, že cíti rozdiel v chuti. Voda sa im zdá jemnejšia, lahodná a má fantastickú chuť. Samozrejme, nie každý je natoľko vnímavý, aby to rozlíšil. V každom prípade si každý všimne dizajn a unikátne ekologické barely, v ktorých je voda distribuovaná.

 

Aqua angel_ľadovcová voda z Islandu_fľaša

 

Okrem toho, že voda poskytuje kvalitný pitný režim, má aj zdravotné benefity?

Existujú klinické štúdie na ľadovcové vody. Vo všeobecnosti o nich platí, že pôsobia ako biostimulátor a prispievajú k vylučovaniu toxínov z organizmu a odpadových látok. Najlepšou referenciou na vodu pod značkou Aqua angels je zákazník, ktorý dlhodobo vodu užíva. Od nich máme spätnú väzbu. Napríklad onkologickí pacienti sa vďaka kyslíku, ktorý je obsiahnutý vo vode, cítia menej unavení, počas chemoterapie im voda robí dobre na tráviaci trakt. Mamičky tvrdia, že deťom voda chutí viac ako kohútiková, pretože je mierne nasladlá.

Hovoríte o zásaditosti. Aký význam má pre kvalitu vody, že jej pH je 8,8?

Bežne majú vody pH 6,8 - 7. Ľadovcová voda má priemerné pH 8,8, ale niekedy i vyše 9. Má to výrazný vplyv na chuť vody. Zásadité vody chutia nasladlo a sú jemné. Veľmi príjemne sa pije, nespôsobuje ťažkosti pri trávení. Zásaditosť predurčuje túto vodu v tom, že chutí lepšie ako iné.

Kvalita vody je len jednou časťou produktu. Spomínate unikátny dizajn obalu. Ako je dodávaná pre konzumentov?

Aqua angels je jedinou značkou na svete, ktorá balí ľadovcovú vodu do skla. Sklenený barel je špecifikom značky. V dobe plastovej je sklo najkvalitnejším, najtrvácnejším a najekologickejším obalovým materiálom. Ľudia uprednostňujú sklo pred plastom. Mnoho domácností a kancelárií sa snaží eliminovať plastový odpad. Skleneným barelom sme priniesli redukciu odpadu u zákazníkov, nehovoriac o tom, že voda zo skla chutí najlepšie.

 

Aqua angel_ľadovcová voda z Islandu_barel_II

 

Ako prebieha výmena obalov?

Počas dodávky čerstvej vody vyzdvihneme u klienta prázdne barely. Máme vlastnú distribúciu. Prichádzame priamo ku klientom a v rámci ceny vody je zahrnutá aj vykládka priamo do domácnosti, či kancelárie. Zákazník sa nemusí o nič starať.

Kto je vaša cieľová skupina?

Je ňou každý, kto chce investovať do svojho zdravia a komu záleží na tom, aby žil lepšie, zdravšie, ekologickejšie, aby pil vodu, ktorá je chutná. Naša voda nepatrí medzi exkluzívne vody, čo sa týka ceny. Exkluzívna je servisom, ktorý zabezpečujeme a takisto chuťou a ekologickým obalom.

Kde sa dá objednať?

Zákazníci nás nájdu pod značkou Aqua angels a ďalšie informácie sa dozvedia na webstránke ladovcovavoda.sk.

 

Aqua angel_ľadovcová voda z Islandu_barel_kancelária

 

Text: BK
Foto: Ľadovcová voda
Viac na: www.ladovcovavoda.sk