Káva, čaj a čokoláda. Trojica produktov, ktoré znamenajú pôžitok, výnimočný zážitok a s ktorými sa spája relax a vychutnávanie si života.

 

CHILLAX_exkluzívna káva, čaj a čokoláda

 

Povzbudzujúca káva, voňavý čaj a exkluzívna čokoláda. Všetko to a iba to prináša špecializovaný eshop pre pôžitkárov CHILLAX. Zameraný je na hľadanie nových chutí a vôni, exkluzivity a originálnych produktov.

Ľudia žijú rýchly život. Naháňajú sa v práci a veľakrát aj v súkromí. Napĺňajú predstavy zamestnávateľa i blízkeho okolia. Aby sme to všetko zvládali ľahšie, s času na čas je nutné sa zastaviť, uvoľniť sa, oddýchnuť si a vychutnať si pohodové okamihy s dobrou kávou, čokoládou alebo aj čajom.

Ľudia pijú kávu ako každodennú samozrejmosť, ako nápoj, ktorý ich postaví na nohy, ale aj ako rituál, keď káva znamená chvíľu dňa, keď preciťujeme pokoj, pokoru, tú úžasnú vôňu a chuť jedinečnosti. Voľné chvíle majú zmysel vtedy, keď si ich vieme vychutnať podľa seba a vtedy sa veľakrát obraciame po niečom výnimočnom, čo zanechá stopu exkluzivity. Taká je filozofia eshopu chillax.sk, ktorá má ponuke len exkluzívne výrobky, ktoré budete v bežných obchodoch hľadať márne.

CHILLAX prináša kávové zmesi, výnimočné odrodové kávy, alebo bezkofeínovú zrnkovú kávu. V ponuke je aj rad zelenej kávy, ktorý je vhodný na chudnutie a zdravý životný štýl. Pre tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť, ktorú z ôsmich druhov odrodových káv si vybrať, ponúka chillax.sk degustačný set, kde si môžu milovníci kávy vyskúšať každú z káv.

Chillax Espresso Premium ako blend káv je vhodný na prípravu espressa v kaviarňach, kde zákazníci obľubujú taliansky štýl pitia kávy. Pre zachovanie rovnakej chuti počas celého roka bol vytvorený výber z troch druhov káv, ktoré majú pôvod v Indii, Afrike a Latinskej Amerike.

 

CHILLAX_exkluzívna káva, čaj a čokoláda_II



Okrem toho porciované a sypane čaje balené jednotlivo, alebo aj ako darčekové balenie s rôznymi druhmi čajov. Sladkosť života podporuje na jazyku rozplývajúca sa čokoláda. Vyberte si Chillax Dark čokoládu bez pridaného cukru (70 %), Chillax Milk čokoládu bez pridaného cukru (36 %) alebo Chillax Vegan čokoládu s kokosovým mliekom (35 %). Táto základná ponuka je obohatená o rôzne darčekové balenia belgických praliniek vhodných ako darček pre najbližších.

V eshope chillax.sk si nájdu svoje tí, ktorí majú chuť na niečo výnimočné, nové a neopozerané. Dobrý kubánsky rum alebo cigara sú tiež témy, ktoré si neskôr nájdu miesto v eshope pre pôžitkárov.

 

CHILLAX_exkluzívna káva, čaj a čokoláda_III

 

CHILLAX_exkluzívna káva, čaj a čokoláda_logo

 

 

Text: BK

Foto: CHILLAX
Viac na: chillax.sk