Jeden nápoj, ktorý dodá telu toľko podporných látok, ako nič iné.

 

Ekomedica_W3LL_výživový doplnok

 

WELL 3 je výživový doplnok založený na jedinečnom komplexe troch prvkov - Keratínu, L-Cysteínu a Kolagénu, ktoré podporujú zdravé vlastnosti a regeneráciu vlasov, nechtov a pokožky, a dodávajú im zdravý vzhľad a sviežosť. Okrem komplexu troch základných prvkov sú do zloženia zakomponované prírodné extrakty z prasličky, žihľavy a bambusových výhonkov v symbióze s minerálmi, vitamínmi a zdravými kyselinami, ktoré dodávajú vlasom, pokožke a nechtom krásu a vitalitu.

Kolagén zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky, redukuje vrásky a potláča príznaky starnutia pokožky. Aminokyselina L-Cysteín urýchľuje rast vlasov, zväčšuje ich hustotu a pevnosť, redukuje vypadávanie a tiež podporuje elasticitu nechtov. Keratín je proteín, ktorý buduje pokožku, nechty a vlasy a dodáva im silu a pevnosť.

To všetko organizmus prirodzene príjme užívaním komplexu WELL 3, ktorý vyvinuli v žilinskej spoločnosti Zdravia s.r.o. pod značkou EkoMedica SK a produktom WELL 3 sa skrýva DNA spoločnosti „Prírodne znamená Zdravo“. Na základe tejto myšlienky sa spoločnosť riadi pri vytváraní produktov, ktoré sú založené na čisto prírodnej báze, dokážu pomáhať telu udržať ten správny balans a sú bez vedľajších účinkov. Prírodné šťavy a oleje značky EkoMedica SK z ponuky spoločnosti sú vhodné k vyváženej a pestrej strave určené ako prevencia pri vzniku zdravotných ťažkostí a teraz i k podpore tela.

 

Ekomedica_W3LL_výživový doplnok_vlasy, nechty, pokožka 

 

Zakladateľ spoločnosti Zdravia s.r.o. Peter Krkoška dáva do popredia, že ich výživové doplnky EkoMedica SK, Zdravé štavy a Zdravé sirupy obsahujú iba prírodné zložky, bez chemických konzervantov a umelých farbív, prísad a pridaného cukru.

„Technologický spôsob spracovania, ktorým je lyofilizácia surovín a koncentrácia, je určený tak, aby pri každom danom produkte bol maximalizovaný jeho účinok. Sú ošetrené LTP (low temperature pasteurization) šetrnou nízkoteplotnou pasterizáciou, aby sa zachovali všetky živiny v čo najväčšej možnej miere a produkt nepodliehal skaze po krátkom čase. V našom motte je schované aj naše posolstvo o „prírodnej lekárni“, alebo inak povedané, všetko, čo naše telo potrebuje pre dokonalé fungovanie je skryté v prírode, a v našom prípade jej rastlinnom, zeleninovom, či ovocnom bohatstve,“ priblížil filozofiu spoločnosti Zdravia s.r.o. Peter Krkoška.

Zdravé šťavy sa dajú pripraviť z množstva plodín a takmer bez obmedzenia. Ich výber je založený na zdravotnom účinku. „To znamená, že nie sú o chuti, ale o ich účinku na ľudský organizmus. Z toho vyplýva, že vyrábame iba produkty, ktoré majú blahodarný účinok pre ľudské telo. Suroviny pre naše produkty pochádzajú v princípe z celého sveta, nakoľko sa snažíme, aby boli vždy z ich „prirodzeného zdroja“, alebo inak povedané z oblasti, kde sa pôvodne vyskytujú. Napríklad Goji z Číny, rakytník zo sibírskej časti Ruska, acai z Brazílie, aloe z Austrálie, noni z Francúzkej Polynézie, arónia a malina z Poľska, veľkoplodé brusnice zo severnej Ameriky a Kanady,“ podotkol Peter Krkoška.

Produkty EkoMedica SK od žilinskej spoločnosti Zdravia s.r.o. sa dajú kúpiť v obchodoch so zdravou výživou, lekárňach, v internetových obchodoch a všade tam, kde chcú svojim zákazníkom ponúknuť výrobky najvyššej kvality.

Text: BK
Foto: EkoMedica SK
Viac na: ekomedica.sk