Kvalitné čaje, osviežujúce nealkoholické vína, káva, ale aj šťavy, zdravé potraviny a sladidlá. Veľkoobchod a eshop lemitas.sk prekvapí svojou výnimočnou ponukou.

 

Lemitas_čaje_gastro_nealko víno

 

Zameriava sa na zdravé a nevšedné potraviny i nápoje. Lemitas je rodinná firma, ktorá svoj sortiment prispôsobuje milovníkom zdravého životného štýlu a kvalitných potravín. Takých, ktoré bežne na pultoch supermarketov nenájdete. Svojimi kvalitnými výrobkami zásobujú gastroprevádzky a hotely, ale dopyt po zdravom a unikátnom sortimente presvedčil majiteľov ponúknuť prístup k svojej ponuke každému zákazníkovi aj cez eshop.

Lemitas je špecialistom na čaje. Okrem čiernych, zelených, bylinkových a ovocných, si v ponuke nájdete aj biele čaje, ajurvédske, pečené i kvitnúce čajové pochúťky a osviežujúce ľadové čaje. V gastrosektore sú vyhľadávané kvalitné čaje zo Srí Lanky Basilur, ktoré sú dodávané aj vo väčších baleniach.

Tradične silný záujem je o kávy, ale i o sladidlá, medy, sirupy, i bio hroznové šťavy, výživové doplnky a kozmetiku. Novinkou sú medoviny z Tekova.

 

Lemitas_čaje_gastro_Basilur

 

V ponukách reštaurácií a barov sú mimoriadne vyhľadávané nealko vína vhodné na prípravu drinkov i koktejlové vína. Svieže nealkoholické vína pôsobia blahodarne na trávenie a nápoje, ktoré sú z nich pripravené, skvele osviežia.

Doprajte si víno bez alkoholu so zámkom Schloss Raggendorf. Jemná dealkoholizácia vín znamená, že si nápoj z hrozna zachová typickú chuť. Svieža ovocná aróma mu dáva príťažlivý a osviežujúci charakter. Chladené padne dobre najmä v letné dni.

V eshope lemitas.sk nájdete aj bio antihistaminové vína s certifikátom Wegan, ktoré v súčasnosti hľadajú ľudia s rôznymi zdravotnými problémami.

Pre stálych zákazníkov má Lemitas vernostný program. Vďaka nazbieraným bodom je nakupovanie na eshope lemitas.sk lacnejšie.

 

Lemitas_čaje_gastro_nealko víno

Lemitas_čaje_gastro_nealko víno_vegan víno 

 

Text: BK
Foto: Lemitas
Viac na: www.lemitas.sk