Blížia sa sviatky, a už teraz premýšľame, čo dobré si pripravíme na dni počas Vianoc, Silvestra či oslavu Nového roku. K drobným delikatesám, akými sú jednohubky, obložené chlebíky i rôzne druhy slaného pečiva neodmysliteľne patrí syr a dobré víno.

 

syrove torty 13 vianoce

 

Tak čo keby ste tento rok nechali prípravu syrových dobrôt na profesionálov? Okrem chutnej a krásnej jedlej dekorácie, ktorá vám vydrží počas siedmych dní úplne čerstvá môžete čas, ktorý by ste venovali príprave jedla venovať rodine.

 

syrove torty 11 vianoce

 

Syrové torty sú umeleckým dielom a pochúťkou zároveň

Spoločnosť NIKOS, ktorá už dlhé desaťročia vyrába syry, sa momentálne už siedmy rok venuje tvorbe unikátnych syrových tort. Tieto vznikajú z pareného syra. Ich chuť je však veľmi rozmanitá, lebo syry na torty sa vyberajú v kombinácii údeného, neúdeného a viacerých druhov ochutených syrov. V ponuke sú bylinkové, korenené i marinované syry. Chuť syra dokáže byť veľmi rozmanitá. Jednotlivé príchute sa môžu výborne dopĺňať a variovať. Vybrať si môžete zo syrov s príchuťou cesnaku, pizze, gyrosu, pikantné i jemné.

 

syrove torty 11 vianoce

 

Torta je rozoberateľná, teda jednotlivé kúsky syrov sa postupne odnímajú a konzumujú. Vzhľad torty ani jej stabilita nie je narušená krájaním. Podľa požiadaviek klienta je torta dozdobovaná slanými pochutinami ako sú olivy, papriky, bylinky, alebo inými druhmi zeleniny či ovocia.

Syrové misy a syrové taniere pripravené na váš stôl

Ak sa vám zdá, že torta je vhodná na špeciálne príležitosti narodenín, rodinných osláv či výročí, nechajte si objednávku torty pokojne na túto príležitosť. V spoločnosti NIKOS vám však vyrobia aj syrové misy a taniere, ktoré sú práve na Silvestra či Nový rok vyhľadávané.

 

syrove torty 12 vianoce

 

Teraz už len nakrájať čerstvé a voňavé pečivo, rôzne druhy zeleniny a slávnostný stôl je pripravený. K tomu fľaša kvalitného vína a oslava konca starého a začiatku nového roku môže začať.

Čitateľom a fanúšikom nášho portálu i milovníkom syrových dobrôt venuje spoločnosť NIKOS zľavu 20% z celkovej ceny objednávky, ktorá sa aktivuje vložením zľavového kódu "tophoreca" pri platbe v nákupnom košíku. Zľava je platná pre klientov na Slovensku i v Česku a využiť ju môžete do 31. marca 2021. 

Viac informácií: www.syrove-torty.eu alebo www.syrove-dorty.cz