Podporujú originalitu jedál, šetria čas i pracovné sily. Produkty z rady Chef Club prinášajú do profesionálnych kuchýň nové trendy, bohatšie chute a viac možností pre originálne recepty. Pod gastronomický koncept sa podpísala aj skupina prestížnych šéfkuchárov, ktorí ukazujú na nové možnosti s používaním výrobkov z Chef Clubu. O nich viac v rozhovore s Mgr. Marianom Belianskym, country managerom Orkla Foods Slovensko s. r. o.

 

Assorted delicious grilled meat with vegetable over the coals on a barbecue

 

V týchto dňoch došlo vo vašej spoločnosti k významnej zmene.
- Áno, dokonca k dvom významným zmenám. 1. júla 2020 sa Vitana Slovensko spojila so spoločnosťou Hamé Slovakia a zároveň po takmer 30 rokoch existencie zmenila Vitana Slovensko obchodné meno na Orkla Foods Slovensko s. r. o. Spojením oboch subjektov vznikla silná spoločnosť, ktorá bude významným hráčom na retailovom, aj horeca trhu. V rámci divízie Out of Home (predtým FoodService) tak významne rozširujeme portfólio produktov o sterilizované prílohové výrobky či raňajkový program. Ďalšou novinkou je ponuka mrazeného sortimentu značiek Dione Premium a Agrimex FoodService.

 

VIT745 01 banner Rosteme spolecne SK 2 800px

 

Akú škálu výrobkov zahŕňajú produkty rady Chef Club a komu sú určené?
- Chef Club je unikátny gastronomický koncept, ktorý už od roku 2012 prináša moderné kulinárske trendy do kuchýň strednej a vyššej gastronómie horeca prevádzok. Kompletnú ponuku výrobkov nájdete tu. V poslednom období sme doplnili sortiment o sušené huby, himalájsku soľ, ale aj majonézu a tatársku omáčku.

Na vylepšovaní konceptu spolupracujú aj uznávaní šéfkuchári. Aký je ich dosah na vývoj produktov, prípadne ich použitie?
- Za najväčší benefit považujeme to, že sa na jednotlivých výrobkoch prémiovej rady Chef Club podieľali samotní šéfkuchári horeca segmentu. Tí samozrejme najlepšie vedia, čo im pomôže v praxi dosiahnuť tie najlepšie výsledky. Koncept Chef Club navyše reflektuje potreby súčasnej prevádzky z hľadiska kvality, pestrosti ponuky, rýchlosti aj ekonomiky.

 

ChefClub produktove foto

 

Do akej miery môžu BBQ omáčky z Chef Clubu uľahčiť kuchárom prácu?
- Nadviažem na predošlú odpoveď, pretože BBQ omáčky a marinády Chef Club sú vysokokvalitné produkty spĺňajúce náročné požiadavky na zloženie surovín, chuť a súčasne efektivitu času, energie a pracovnej sily. Podporujú originalitu receptov a kreativitu pokrmov. Horeca kuchári sa môžu spoľahnúť, že ich grilované či pečené mäso alebo burger bude lahôdkou aj pre najväčšieho gurmána.

Pre aké príležitosti sú určené BBQ omáčky a marinády z rady Chef Club?
- Široké využitie umožňuje až 7 rôznych druhov, poslednou z nich je novinka Sweet Chilli omáčka – tradičná thajská omáčka vhodná aj k pečenému mäsu. Nenahraditeľnou klasikou a bestsellerom je BBQ omáčka s originálnou americkou receptúrou určená ku grilovanému mäsu a burgerom. Celú ponuku nájdete tu, ale rád by som spomenul obľúbené marinády Texas Ribs či Pivnú marinádu. Špeciálne pre deti je vyrobená BBQ omáčka Sweet and Mild. Kuchári obľubujúci ázijské chute ocenia Teriyaki omáčku a marinádu.

 

ChefClub BBQ Pulled Pork Burger 512x288

 

Vyvinuli ste koreniace zmesi pre rôzne druhy steakov, zeleninových i grilovaných jedál. Kto sa pod ich zloženie podpísal?
- Tak ako všetky produkty rady Chef Club prešli rukami majstrovských kuchárov pri ich príprave aj steakové zmesi. Spolu s vývojármi našej spoločnosti v Čechách vytvorili originálne a rozmanité variácie na rôzne druhy mäsa či chutí – od bylinkových cez exotické stredomorské chute či naopak vône Ameriky až po obľúbené 4 druhy korenín. Kuchári, ktorí vyhľadávajú koreniace prípravky bez soli, si obľúbili Steak bez soli.

Prečo by kuchári mali siahnuť po špeciálnych koreniacich zmesiach?
- Koreniace zmesi Chef Club boli starostlivo vyrobené s ohľadom na súčasné trendy v gastro stravovaní, prinášajú nové inšpirácie a sú zárukou vysokej kvality použitých surovín. Podporujú kreativitu kuchára a sú v súlade s efektivitou vynaložených nákladov. Ich charakteristikou je rozmanitosť chutí a vôní. Komplexicitu koreniacich zmesí čoskoro podporíme novinkami Mexiko, Steak Montreal či Steak Argentina.

 

Losos na grilu s balsamikovou omáčkou a salátem z manga a trhaných salátů 512x341

 

 

Text: BK
Foto: Orkla Foods Slovensko s. r. o.
Viac na: chefclub.cz