Majitelia reštaurácií, prevádzok HORECA, spoločenských či iných gastronomických zariadení majú možnosť dodania všetkých potrebných surovín pre svoju kuchyňu. Kompletné služby zaručí spoločnosť PP Catering, ktorá sa snaží vyhovieť svojimi produktmi kuchárom i  majiteľom reštauračných zariadení. Spoločnosť vznikla ako rodinná firma v roku 2008, aby uspokojila potreby kuchýň na rýchle stravovanie. No postupne sa rozrástla a svojimi službami si získala veľa zákazníkov.

 

ppcatering 2


Nezáleží na druhu, veľkosti ani národnosti kuchyne. Sortiment na prípravu jedál je bohatý. Na výber sú základné suroviny ako zemiaky (varené čisté guľôčky, kocky, celé, krájané, strúhané či  čistené), čistená cibuľa, ryža, múka, cestoviny rôznych druhov (bezvaječné, jednovaječné, štvorvaječné, osemvaječné, kolienka, špagety, mašle, penne a iné), oleje (slnečnicový, fritovací, olivový), pohánka, quinoa a strukoviny (hrach, fazuľa či šošovica).

 

ppcatering 1


Samozrejme, nechýbajú ani mlieka, smotany, ochucovadlá, koreniace zmesi, omáčky, bujóny, hríby, ryby, sterilizovaná zelenina a ovocie a rôzne iné. V súčasnosti spoločnosť ponúka viac ako 250 druhov tovaru, ktorý je nakupovaný prevažne od slovenských výrobcov. PP Catering používa vlastnú autodopravu, vďaka ktorej je schopný doviesť tovar na základe dohody s klientom.

 

wingbuff.36354056 std

 

Kompletnú ponuku produktov nájdete na: www.ppcatering.sk

Spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu, cenu a hlavne potreby svojich klientov, tým, že sa snaží vyhovieť i špeciálnym požiadavkám každej kuchyne. Neustále skvalitňovanie služieb, rast a zvyšujúci sa počet spokojných zákazníkov je tým najlepším hodnotením.

 

ppcatering 3

 

Okrem toho je spoločnosť zároveň distribútorom kávy a čaju kvalitnej španielskej firmy CAFENTO COFEE FACTORY S.L.U. www.cafes.sk.

 

Text: PP Catering spol. s.r.o

Upravil: Mgr.Lenka Drgoncová

Foto: unsplash.com

Viac na: www.ppcatering.sk