Dnes každý z nás dbá na zdravý životný štýl a zdravú výživu. Už nie je ničím výnimočné pripraviť si do práce plnohodnotnú a domácu stravu podľa aktuálnych chutí a potrieb konzumenta. Ak v práci trávime viac hodín, nezriedka si berieme nielen uvarený obed, ale aj zdravý snack na olovrant či skorú večeru.

 

tescoma termonadoba 4 uvod

 

Iste si však viete predstaviť tú katastrofu, keď sa vám medzi dokumenty či oblečenie vyleje hoc i len trochu zeleninovej polievky, či prírodná šťava z grilovaného mäsa. Predísť takýmto nehodám však vôbec nie je zložité. Stačí sa spoľahnúť na overených výrobcov kvalitných nádob určených na prenos a prepravu jedla. Vyznačujú sa nielen funkčnosťou, stopercentnou spoľahlivosťou proti vytečeniu alebo náhodnému otvoreniu, ale sú taktiež estetické, ľahké a vybrať si je možné z viacerých veľkostí a tipov.

 

tescoma 1

Spoločnosť Tescoma pôsobí na českom a slovenskom trhu už dvadsať rokov. Je overeným producentom kuchynských potrieb, o ktorých záruke kvality svedčí aj nadštandardná poskytovaná záruka na produkty značky v trvaní troch až desiatich rokov. Všetky produkty je možné pohodlne si prezrieť i jednoducho objednať v Tescoma e-shope. Nádoby na prepravu jedál spoločnosť ponúka v dvoch základných kategóriách. Termonádoby umožňujú nielen samotnú prepravu jedla, ale taktiež udržiavajú jeho tepelné vlastnosti. Sú výbornými pomocníkmi počas dní, keď nemáme k dispozícii kuchynku, možnosť ohrevu jedla a taktiež sú ideálnou voľbou na cesty. Jedlo v termoskách a termonádobách zostane vďaka ich vybaveniu sklenenou alebo nerezovou termoizolačnou vložkou v požadovanej teplote. Termonádoby je však možné nielen na uchovanie a prenos teplých jedál, ale aj počas letných dní. Zmrzlina, vychladený ovocný šalát či krémový zákusok sú počas letných dní tým pravým osviežením.

 

tescoma 1

 

Naše deti zase potrebujú zdravé a domáce jedlo počas školskej a mimoškolskej aktivity. Aj tu je základom kvalitnú desiatu nielen s láskou pripraviť, ale aj dobre zabaliť, aby bola jej konzumácia potešením. Skôr narodení z nás presne vedia, aké to je dopriať si čerstvý chlieb s nalepeným papierovým obrúskom alebo pečivo rozmočené s priloženej rajčiny. Desiatové boxy a krabičky na jedlo dnes majú už bežne priehrady, vďaka ktorým zostanú potraviny čerstvé, chrumkavé, nezvlhnuté a pripravené na konzumáciu kedykoľvek počas dňa.

Tak ako vo všetkom, aj pri voľbe kuchynských pomôcok, termonádob, či desiatových boxov sa treba spoľahnúť na profesionálov.

Viac informácií: https://eshop.tescoma.sk/