Krupicová kaša - v detstve ju miloval asi každý z nás. Dnešná hektická doba nám nie vždy umožňuje stráviť prípravou jedla v kuchyni dlhší čas. Napriek tomu si môžete dopriať vynikajúcu chuť tradičnej krupicovej kaše už za pár minút a dokonca v zdravšej alternatíve.

Spoločnosť Bery Food vyvinula rýchlu a chutnú verziu krupicovej kaše. Pozostáva výlučne z kvalitných ingrediencií a starostlivo vyberaných príchutí. Kaša sa od ostatných odlišuje tým, že nie je instantná. Varenú obilninu totiž organizmus človeka ľahšie strávi a prospešné látky z nej sa tak jednoduchšie vstrebávajú.

 

krupica

 

Jednotlivé príchute krupicových kaší Bery sú natoľko rozmanité, že dokážu uspokojiť chuťové nároky všetkých stravníkov. Klasikou je vanilková krupicová kaša dochutená pravou vanilkou z Madagaskaru. Pre milovníkov ovocných chutí je v ponuke jahodovo - vanilková a banánová kaša. Všetky obsahujú ovocie sušené mrazom, ktoré si zachováva väčšie množstvo vitamínov a chutí podobne ako čerstvo odtrhnuté plody. Aby bola ponuka krupíc kompletná, nesmie chýbať príchuť čokoládová, ktorá obsahuje kúsky kvalitnej horkej belgickej čokolády.

 

krupica zloženie

 

Výrobcovia krupicových kaší Bery mysleli aj na ľudí, ktorí trpia celiakiou alebo intoleranciou na lepok. Pre nich je v ponuke špeciálna kukuričná krupica s jahodovou príchuťou, 100 % bez lepku.

 

krupica obal

 

Podrobné surovinové zloženie kaší pozostáva z krupice, ktorá je bohatým zdrojom vlákniny, bielkovín a minerálov, mlieka zo slovenských fariem a trstinového cukru. Jednotlivé príchute sú doplnené lyofilizovaným ovocím, bourbon vanilkou z Madagaskaru a belgickou čokoládou. Kaše neobsahujú žiadne umelé látky, sú dochutené prírodne a vyrábané na Slovensku.

 

krupica obsah

 

Príprava tejto pochúťky je veľmi jednoduchá, do krupicovej zmesi sa pridá voda a kaša sa varí 1 - 3 minúty. Vhodné sú preto pre všetkých milovníkov sladkých raňajok či olovrantov, alebo len tak ako prvá pomoc pri veľkom hlade. Praktická je pre deti, dospelých, študentov, ktorí trávia čas na internáte i do kufra na dovolenkové cestovanie. Obľubu si získavajú aj v hotelových reštauráciách, raňajkových gastro zariadeniach.

Text: Petra Adamcová
Foto: Bery

Viac informácií: www.beryfood.eu