Absolútny pokoj na dosah od atraktívnych Belianskych Tatier i Spišskej Magury, cit pre tradície a rodinný prístup. Horská Chata Diana, ktorá sa nachádza v centre malebnej podtatranskej obce Ždiar, dáva hosťom presne to, čo v týchto časoch od dovolenky očakávajú.

 

Chata Diana Ždiar_celkový pohľad

 

V goralskom Ždiari preslávenom svojimi tradíciami i zachovanou ľudovou architektúrou poskytuje Chata Diana ubytovanie pre tých, ktorých láka panenská príroda a výhľady na štíty Belianskych Tatier.

Rodinný prístup a bezkonkurenčné ceny sú dôvodom, prečo sa na toto miesto vracajú turisti, rodiny s deťmi a partie priateľov.

 

Chata Diana Ždiar_interiér

 

Ubytovanie pozostáva z deviatich veľkých priestranných rodinných izieb plne vybavených na komfortné strávenie dovolenky v Tatrách a jedného apartmánu vyššieho štandardu s vírivou vaňou pre náročnejších hostí.

Počas pobytu je hosťom k dispozícii kaviarnička a palacinkáreň na terase s dychberúcim výhľadom na panorámu Belianskych Tatier.

 

Chata Diana Ždiar_terasa

 

Chata Diana poskytne aj spoločenskú miestnosť v priestore reštaurácie na spoločné aktivity a bonusom je átrium s možnosťou zapožičania grilu, či všetkého potrebného pre grilovačku.

Ubytovanie v horskej chate je ideálne pre rodiny s deťmi, ale je vyhľadávané aj pre organizáciu firemných eventov, či teambuildingov pre skupiny nadšených turistov, ktorí radi spoznávajú Tatry.

 

Chata Diana Ždiar_vírivka

 

Personál pomôže hosťom naplánovať vysokohorské túry a poskytne aj informácie o zaujímavých miestach v regióne, ktoré sa oplatí navštíviť
Milovníci cyklistiky si na svoje prídu v blízkom bike parku. Veľa zábavy zažijete aj na bobovej dráhe, tubingovej dráhe či trampolínach strediska Sun Bachledka. Počas zimy si zalyžujete v miestnych lyžiarskych strediskách Ski centrum Strednica alebo Ski centrum Strachan, prípadne aj v blízkom stredisku Ski Bachledova dolina - Jezersko.

 

Chata Diana Ždiar_celkový pohľad_noc

Chata Diana Ždiar_raňajky

Text: BK
Foto: Chata Diana
Viac na: www.chatadiana.sk
Instagram: @chatadiana.zdiar
Facebook: Chata Diana