Dokonalá rodinná chata ponúka ubytovanie v Nízkych Tatrách v srdci Demänovskej doliny. Objavíte veľkorysé priestory a nadštandardné vybavenie.

 

Chata tatranský medveď Demänovská dolina celkový pohľad_I 

 

Chata Tatranský medveď bude celá pre vás a pre ľudí, s ktorými chcete tráviť voľné chvíle. Ešte novotou dýchajúce ubytovacie zariadenie je situované v Demänovskej doline v časti Pavčina Lehota. Stojí  na ostrove riečky Demänovka, čo hosťom znásobuje pocit súkromia.

Most vás zavedie do vašej súkromnej rezidencie. Rozloha chaty je luxusných 390 m2 na 14-árovom pozemku. Na prízemí môžete využívať priestrannú spoločenskú miestnosť, v ktorej praská drevo v krbe.

Miesto na trávenie spoločných chvíľ je prepojené s plne vybavenou kuchyňou s jedálenským posedením. Spoločenskú časť ešte zväčšuje rozsiahla terasa.

 

Chata Tatranský medveď terasa 

 

V dizajnovej Chate Tatranský medveď môžete stráviť pobyt až s tridsiatimi ľuďmi. Je ideálna pre väčšie skupinky hostí, rodiny, teambuilding, firemné akcie a rodinné oslavy. K dispozícii je osem spální a sedem sociálnych zariadení.

Na prízemí nechýba samostatná toaleta s práčkou. Samozrejmosťou je internetové WiFi pripojenie. 

 

Chata Tatranský medveď_spálňa

 

Veľký pozemok okolo chaty je miestom na hry a šantenie s deťmi. V malom lesíku  je ukryté detské ihrisko, kde začína pre deti s fantáziou iný svet . Tie s prebytkom energie sa vyskáču na veľkej trampolíne.

V letných mesiacoch je potok ideálnym miestom na otužuvanie a brodenie sa pomedzi kamene. Kúpanie v horskej bystrine sa radí k zážitkom, ktoré budú patriť k tým nezabudnuteľným.

 

Chata tatranský medveď Demänovská dolina spoločenská časť_II

 

Okolie chaty je miesto pre tých, ktorí si chcú zregenerovať svoje fyzické aj duševne zdravie. Oddychovať na terase s knihou, ktorú nájdete v zbierke v knižnici, či pri spoločenských hrách. Na chate si nájdu svoje aj tí úplné najmenší, pripravený je detský kútik s hračkami a tiež so všetkým, čo potrebuje pre pohodlie rodina s malými deťmi.

Počas letných mesiacov ponúkajú majitelia doplnkovú službu pre svojich  hostí - plavbu loďkou po Liptovskej Mare.

Večernú romantiku nájdete pri veľkom ohnisku, pričom drevo na oheň alebo do krbu je samozrejmosťou. Pre kuchárov fajnšmekrov nechýba pripravený kotlík na guláš a veľký gril na drevene uhlie.

 

 Chata tatranský medveď Demänovská dolina spoločenská časť_III

 

V okolí Chaty Tatranský medveď  je množstvo turistických a cyklistických  trás naprieč Liptovom, Jasnou a Demänovskou dolinou. Len na skok (asi 90 minút chôdze proti prúdu Demänovky) sú Demänovská ľadová jaskyňa a Demänovskú jaskyňa Slobody. 

Približne 20 minút chôdze od chaty je zábavne stredisko Fan park Žiarce. Nájdete tam najstrmšiu bobovú dráhu na Slovensku a v zime malé lyžiarske stredisko, ktoré oceníte, ak trávite dovolenku na lyžiach s deťmi. Chata Tatranský medveď disponuje externou úschovňou lyží a snowbordov, prípadne bicyklov. Po dni strávenom na svahoch na Chopok - Jasná, či Ski centrum Opalisko  je samozrejmosťou aj sušiareň  lyžiarok.

Celoročne príťažlivá Demänovská dolina je turistické srdce Nízkych Tatier, sú tu najväčšie turistické lákadlá, lyžiarske svahy, no pri harmonickom šume riečky nájdete na chate pokoj a dokonalé súkromie.

 

 

Chata tatranský medveď Demänovská dolina terasa_I 

Chata tatranský medveď Demänovská dolina spoločenská časť_III

Chata tatranský medveď Demänovská dolina spálňa_II

Chata tatranský medveď Demänovská dolina spálňa_III  

Chata tatranský medveď Demänovská dolina kúpelňa_I

Chata tatranský medveď Demänovská dolina celkový pohľad_II

 

Text a foto: Chata Tatranský medveď

Viac na: www.chatatatranskymedved.sk