Komfortne zariadené apartmány len na skok od celoročne otvoreného termálneho kúpaliska Thermal Corvinus Veľký Meder. Kaja a Niko sú dva priestranné apartmány. Ideálna voľba pre rodiny i väčšie partie.

 

photo 17 big

 

Oddych aj mimo hlavnej turistickej sezóny, pokoj a bezpečný relax sľubujú Apartmány Kaja a Niko. Sú umiestnené v tichej časti Veľkého Medera pri lese, len pár minút chôdze od termálneho kúpaliska.

Dva nadštandardne zariadené apartmány s celkovou kapacitou 18 osôb a veľkosťou až 120 metrov štvorcových sú k dispozícii celoročne. Každý z nich je plne klimatizovaný a má vlastný vchod, čo zaručuje úplne súkromie.

 

IMG 5563

 

V oboch apartmánoch sa na prízemí nachádza priestranná obývacia miestnosť s pohodlnou sedacou súpravou. Spoločné chvíle môžu hostia tráviť počúvaním rádia, hraním spoločenských hier, alebo pozeraním obľúbených programov na plochej obrazovke televízora so satelitným i káblovým príjmom.

Súčasťou obývacej miestnosti je jedáleň s veľkým jedálenským stolom a moderný plne vybavený kuchynský kút, ktorý disponuje umývačkou riadu ako aj kávovarom. Po náročnom dni si oddýchnete v troch podkrovných spálňach. Každá disponuje manželskou posteľou a samostatným lôžkom. Samozrejmosťou je kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou, stojanom na sušenie bielizne, uterákmi a toaletou.

Pre hostí je k dispozícii bezplatné WiFi pripojenie na internet dostupné v celom objekte. Pred každým apartmánom sa nachádza terasa s vonkajším posedením. Parkovanie áut je zabezpečené priamo pri ubytovaní na oplotenom parkovisku.

Veľký Meder je známa dovolenková destinácia najmä vďaka populárnemu termálnemu kúpalisku Thermal Corvinus, ktoré je od apartmánov vzdialené približne 400 metrov. Kúpalisko láka vodnými atrakciami vo vonkajších i vnútorných bazénoch, celoročne otvorenými toboganmi, športovými ihriskami či lanovým svetom Tarzánia. Po aktívnom dni si môžete oddýchnuť vo wellness centre s rôznymi saunami a masážami v blízkosti kúpaliska. Mnohí nepohrdnú ani romantickou prechádzkou po promenáde či posedením pri kávičke alebo dobrej večeri v niektorej z reštaurácií.

 

IMG 5502

IMG 5507

IMG 5543

IMG 5531

IMG 5550

IMG 5534

IMG 5603

 

Text a foto: Apartmány Kaja a Niko
Instagram: apartman_kaja_niko
Facebook: Apartmány Kaja a Niko
Viac na: kajaniko.sk