- Architektúra a dizajn kúpeľov a wellness centier
- Hotel - reťaz služieb a súbor zážitkov
- Zvuk, obraz, dáta, bezpečnosť ...
- AV technika - body pre hotel
- Kúpele - centrá pozitívnych podnetov
- Víno v hotelovej gastronómii
- Personál - základ úspěchu pracovního týmu
- Gastronómia je životný štýl
- Palác pre gurmánov
- Cestovný ruch a jeho perspektívy na Slovensku
- Zahraničie informovať, domácich motivovať
- Tam, kde sa hosť cíti dobre…
- Manažérstvo kvality
- Diétna strava - konkurenčná výhoda
- Gastronómia ako zážitok
- Recept na dobrý hotel
- Kongresový CR na Slovensku
- Hotelierstvo v EÚ a na Slovensku
- Viacúčelové pokladničné systémy
- Ako vám ustelú, tak budete spať...
- Pre malých hostí
- Sledovať, predvídať, poznať trendy
- Svet fernetov
- Pivo - iba nápoj?
- Osvetľovacie a vetracie stropy - riešenia pre modernú kuchyňu
- Interiér musí zostať ľudský