• toph hotelierstvo 2007Architektúra a dizajn kúpeľov a wellness centier
  • Hotel - reťaz služieb a súbor zážitkov
  • Zvuk, obraz, dáta, bezpečnosť ...
  • AV technika - body pre hotel
  • Kúpele - centrá pozitívnych podnetov
  • Víno v hotelovej gastronómii
  • Personál - základ úspěchu pracovního týmu
  • Gastronómia je životný štýl
  • Palác pre gurmánov
  • Cestovný ruch a jeho perspektívy na Slovensku
  • Zahraničie informovať, domácich motivovať
  • Tam, kde sa hosť cíti dobre…
  • Manažérstvo kvality
  • Diétna strava - konkurenčná výhoda
  • Gastronómia ako zážitok
  • Recept na dobrý hotel
  • Kongresový CR na Slovensku
  • Hotelierstvo v EÚ a na Slovensku
  • Viacúčelové pokladničné systémy
  • Ako vám ustelú, tak budete spať...
  • Pre malých hostí
  • Sledovať, predvídať, poznať trendy
  • Svet fernetov
  • Pivo - iba nápoj?
  • Osvetľovacie a vetracie stropy - riešenia pre modernú kuchyňu
  • Interiér musí zostať ľudský