Japonská kuchyňa je jednou z najobľúbenejších gastronómii sveta. Vďaka svojej pestrosti, rozmanitosti a vzájomnej vyváženosti je nielen chutná, ale aj považovaná za jednu z najzdravších. Vraj práve kuchyni vďačia Japonci za svoju dlhovekosť.
Ostrovov, atolov a súostroví, o ktorých vieme a možno občas snívame o exotickej dovolenke na nich je naozaj veľa. Potom však existujú oblasti, na ktoré je ťažké sa dostať či už z dôvodu naozajstnej nedostupnosti, prírodnej výnimočnosti alebo absencie dopravných spojení.
Lyofilizované ovocie niektorí milujú, iní sú zdržanlivejší. Ide totiž o úplne inú chuť, na akú sme si zvykli pri klasickom sušenom ovocí. Odlišuje sa absenciou vody v ovocí a zelenine, chrumkavosťou a zachovaním všetkých chuťových a zdraviu prospešných látok.
Hoteloví hostia sú zvyknutí na určitý štandard a starostlivo si všímajú všetky detaily. Nesklamte ich a pripravte im kúpeľňu presne podľa ich predstáv.
Náš organizmus by mal byť pripravený na striedanie teplôt, sychravé a chladné počasie aj možnosť chrániť sa pred vírusmi, ktoré môžu na nás útočiť pri každom oslabení. Tak ako v minulosti, aj dnes sú veľkými pomocníkmi pri predchádzaní bežných ochorení domáce a prírodné liečivá.
Pohodlne prespať, nabrať sily pri raňajkách a utekať za povinnosťami. Väčšine hotelových hostí už koncept hotela ako strechy nad hlavou nepostačuje. Na svojich cestách sú hladní po zážitkoch.