Architektúra, dizajn

Na začiatok zlá správa. Nemáme na mysli princa Williama, mrzí nás to. Povedzme však, že vám chýba slušné upbeatové prostredie, ktoré by dokázalo dvihnúť náladu už pri vstupe.

V Kapskom Meste vyrástol luxusný hotel. Možno by to nebolo až takým výnimočným javom, keby sa nezrodil z bývalého sila. Vďaka tomu dostal unikátny, industriálny nádych

Nedávno otvorený hotel Palais Namaskar spája prvky maurskej kultúry, princípy feng šuej a technické vymoženosti západného sveta 21. storočia. Toto netradičné spojenie vyústilo v päťhviezdičkový orientálny sen pre náročnú klientelu.

Priekopník avantgardného umenia 21. storočia a jeden z najslávnejších svetových architektov Frank O. Gehry je autorom hotela Marqués de Riscal. Jeho slávnostného otvorenia sa zúčastnil dokonca španielsky kráľa Juan Carlos.

Túžite zažiť niečo výnimočné? Netradičný gastronomický zážitok ponúka reštaurácia Nox - Dine in Dark v Singapure. 

Gastronomický zážitok na rodinnej i firemnej akcii, samostatne fungujúca reštaurácia, ale aj catering pre akúkoľvek spoločenskú udalosť. Vo Veličnej na Orave funguje eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí.

V srdci takmer 70-hektárového lesoparku na okraji Nových Zámkov je skvelé miesto, ktoré okrem pôžitkov z prírody prinesie hosťom zážitok zo starostlivo pripraveného jedla.

Meet Meat si razí vlastnú cestu. To najlepšie mäso, dôkladne vyberané suroviny a dokonalosť na tanieri i v interiéri.

Gastronómia sa stáva dôležitou súčasťou luxusného segmentu vrátane módy. Čoraz viac svetových fashion značiek si uvedomuje, že sa zážitky a emócie stávajú omnoho luxusnejšou komoditou ako akékoľvek iné produkty.

Úspešný koncept podnikov The Cuba Libre Rum & Cigar House otvoril začiatkom septembra svoju piatu prevádzku. Po Varšave, Prešove, Košiciach a Bratislave zamieril aj na sever Slovenska, do Žiliny. Počas otvorenia jeho priestory pokrstil známy slovenský herec, Marek Majeský.

Neutíchajúca chuť experimentovať a pobláznenie chuťou kávy stálo za rozhodnutím herca a režiséra košického divadla Tália Petra Dudáša okúsiť kávový biznis. 

Novotou dýchajúce priestory, veľké miestnosti a dôraz na gastronomický zážitok. Vo Veličnej na Orave vznikol eventový koncept, ktorý sa v našich končinách len tak nevidí.