Hotelové zariadenie pomáha dotvárať atmosféru priestoru a má obrovský vplyv na celkový dojem návštevníka. Aký štýl si vybrať, aké farby a materiály použiť, čo je trendy?

 

dublino 3

 

Hotelierstvo je naozaj náročný biznis. Zachovať si osobitý štýl a individualitu pri zariaďovaní si vyžaduje urobiť väčší prieskum, či už to rieši dizajnér, alebo sám hotelier. Pomôžeme Vám zorientovať sa v trendoch, ktoré sú dostupné aj na našom Slovenskom trhu.

Estetika, ale aj funkčnosť a trvácnosť

Zatiaľ čo hlavným účelom je funkčnosť, trvácnosť, rovnako dôležitá je estetická stránka hotelového nábytku. Od vstupného „foyer“, cez jednotlivé zákutia, intímne salóniky, reštauračné časti, bar, wellness, až po samotnú lôžkovú časť, treba myslieť na hostí, ktorí cestovali z dlhej vzdialenosti a potrebujú zrelaxovať.

 

dublino 1

 

Trendy v hotelovom nábytku sa stále vyvíjajú. K dispozícií je viac materiálov ako kedykoľvek predtým. Dizajnéri ponúkajú nápadité riešenia, inovácie klasických prvkov, dokonca aj návrat k trendom z minulých rokov. Drevo surového vzhľadu a odklon od príliš zdobeného priniesla vlna škandinávskeho trendu, a taktiež mohutné vysoké postele s vysokým komfortným matracom. Ale aj tu nastávajú zmeny a hoci tie komfortné vysoké matrace zostávajú, pri tenších priznaných rámoch postelí sa vraciame akoby späť k retro štýlu, pričom samotná posteľ vyvoláva dojem, že sa vznáša. Takéto riešenie je možné iba s premyslenou konštrukciou pevného rámu a kovovými nohami ďaleko od bočných strán, nebadateľné pre bežné oko.

Kombinácia materiálov a aktuálne dekory

Kombinácia materiálov je stále trendy. Do pozornosti dávame kompozitné dosky, ktoré sú farbostále, odolné a ideálne do exteriérového prostredia. Aktuálne sú dekory imitujúce kameň, drevo, prípadne vzhľad surového betónu. Ponuka je štedrá, farebné riešenia variabilné a ideálne v kombinácii s prepletaným vzdušným dizajnom stoličiek. Nechajte si pripraviť ponuku na našom webe.

 

dublino 2

 

Hitom tohto roka je ružová, použitá na plastových stoličkách, sofach aj kovových prevedeniach. Pre exteriér možno nečakaná premena. Svojou netradičnosťou a zároveň nápaditosťou priláka nielen ženského návštevníka. Ale ak nie ružová, na výber sú ďalšie tóny zemitých farieb, hnedá, koralová, terakotová v rôznych odtieňoch, ktoré odrážajú tóny v slnečných lúčoch. Hlboká prírodná paleta farieb napĺňa atmosféru exteriéru tak, že máte pocit, že práve tu chcete zostať.

Viac informácií: www.dublino.sk