Ľudia po celom svete prikladajú kúpeľni čoraz väčší význam. Jedna z výziev firmy Kaldewei spočíva v množstve rozdielnych kultúr a splnenia ich požiadaviek. Kaldewei v rámci svojho portfólia obsahujúceho smaltované sprchovacie vaničky, umývadlá a kúpeľňové vane ponúka konkrétnym krajinám a cieľovým skupinám riešenia šité na mieru.

  

6 1 Kaldewei Bathroom Solutions

 

100 rokov na trhu 

Za 100 rokov sa Kaldewei vypracoval v  celosvetovo vedúceho výrobcu  kúpeľňových riešení zo smaltovanej ocele. Vysoké nároky na kvalitu, ktoré podnik kladie na každý jednotlivý produkt, sú  cenené na medzinárodnej úrovni. Luxusné hotely, ako napríklad „Gran Hotel Manzana Kempinski La Habana“ na Kube alebo „The Capitol Kempinski Hotel Singapore“ a moderné bytové stavby, ako napríklad „V Tower“ v Prahe, volia ikonické riešenia Iconic Bathroom Solutions a celosvetovú kompetentnosť firmy Kaldewei.  Firma ponúka kompletné systémové riešenia a  svojim partnerom vytvára maximálnu a predovšetkým trvalú hodnotu.

 

7 1 Kaldewei Worldwide Partner

Foto: The Capitol Kempinski Hotel Singapore

Najušľachtilejšie materiály, vysoko hodnotný dizajn a maximum komfortu čakajú na hostí v kúpeľniach v "The Capitol Kempinski Hotel Singapore": Meisterstück Centro Duo Oval zo znamenitého materiálu smaltovaná oceľ Kaldewei zaručuje kúpací zážitok extra triedy.

 

 

Individuálne riešenia pre medzinárodné trhy

Vďaka rozmanitosti svojich modelov a individuálnych kúpeľňových riešení dokáže spoločnosť najlepšie vyhovieť nárokom a špecifickým požiadavkám daného trhu. Dlhoročné skúsenosti výrobcu špičkových kúpeľní sú pre medzinárodných zákazníkov veľkou výhodou: Kaldewei už po desaťročia vyvíja pre každú krajinu špecifické riešenia podľa individuálnych požiadaviek ich trhov, ako napríklad Puro Set Wide s veľkou odkladacou plochou na okraji vane pre Veľkú Britániu, alebo kompaktné kúpeľňové riešenia a špeciálne odtokové systémy pre Čínu. Na ISH ukázal Kaldewei nové produkty vyvinuté pre trh USA - kúpeľňovú vaňu Cayono „drop-in“ a sprchovaciu vaničku Cayonoplan, pretože predovšetkým tam by chcel podnik v najbližších rokoch ďalej rásť. 

 

 

7 2 Kaldewei Worldwide Partner

 Foto: PSJ Investcompany

V penthausoch neobyčajného V Toweru v Prahe sa voľne stojaca vaňa Meisterstück Centro Duo Oval perfektne začleňuje do luxusného interiéru.


Medzinárodne obľúbená modelová rodina sa prispôsobila potrebám a požiadavkám trhu Spojených štátov. Firma ponúka vaničku i vaňu v typických amerických montážnych rozmeroch „5 feet“ (stôp). Z troch strán priebežná hrana dlaždíc („tileflange“) a celoplošný antislip zodpovedajú špeciálnym požiadavkám spotrebiteľov v USA.

 

7 3 Kaldewei Worldwide Partner

  Foto: KALDEWEI, Kaldewei Cayono „Drop-In“ vaňa

Na ISH ukázal Kaldewei nové produkty vyvinuté pre trh USA - kúpeľňovú vaňu Cayono „drop-in“ a sprchovaciu vaničku Cayonoplan - pretože predovšetkým tam by chcel podnik v najbližších rokoch ďalej rásť.

 

7 4 Kaldewei Worldwide Partner

 Foto: KALDEWEI

Zobrazený produkt: Sprchovacia vanička Kaldewei Cayonoplan v inštalačnom rozmere "5 stôp" a vstavané umývadlo Puro.

 

Celosvetové zastúpenie

Aktuálne je Kaldewei zastúpená viac ako 80 krajinách celého sveta, okrem iného dvanástimi vlastnými pobočkami v Číne, Anglicku, Francúzsku, Taliansku, Rakúsku, Poľsku, Rusku, Švajčiarsku, Španielsku, juhovýchodnej Ázii, Česku a USA. Kaldewei už dávno rozpoznal strategický význam internacionalizácie. Firma je v najlepšej kondícii, aby i do budúcna splnila požiadavky globálneho trhu.

 

7 5 Kaldewei Worldwide Partner

Foto: KALDEWEI

Kaldewei už po desaťročia vyvíja riešenia špecifické pre každú krajinu podľa individuálnych požiadaviek jednotlivých trhov, ako napríklad Puro Set Wide s veľkou odkladacou plochou na okraji vane pre Veľkú Britániu

 

 Túžite mať vysnívanú kúpeľňu? Kaldewei je tým ideálnym riešením.

 

 

Text upravila: Lenka Drgoncová
 Foto: Kaldewei
 Viac na: www.kaldewei.cz