FMDESIGN je interiérová firma so silnou rodinnou tradíciou, ktorá už viac ako 25 rokov navrhuje a realizuje interiéry na trhu Slovenska, Rakúska a Českej republiky. Interiérový dizajn, pod ktorý sa podpisujeme, sa opiera o zmysel pre detail a taktiež o inovatívny pohľad na funkciu a estetiku vnútorných priestorov.

Medzi naše hlavné referencie patria zariadenia v oblasti HORECA, ako sú hotely, penzióny, apartmánové domy, reštaurácie, kaviarne, kongresové haly, wellness a iné odbytové spoločenské priestory. Ďalej medzi nimi nájdete komerčné objekty, ako sú obchodné centrá, administratívne priestory či zdravotnícke zariadenia.

 

Villa Zauber, Poprad. Dizajn: Ing. Arch. Kamil Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.Villa Zauber, Poprad. Dizajn: Ing. Arch. Kamil Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

 

FMDESIGN od svojho vzniku v roku 1992 projektovo a realizačne dodáva interiérové vybavenia pre objekty rôzneho prevádzkového charakteru. Realizácia na mieru je naša firemná špecialita. Na uskutočňovaní týchto projektov sa od začiatku fungovania podieľa celý tím spoločnosti Fmdesign. Ten pozostáva zo skúsených architektov a projektantov interiéru, ktorí do každého projektového riešenia vkladajú okrem kreatívnej tvorby aj rokmi overené technické vedomosti a znalosti z rôznych odvetví. Dôležitým prvkom je aj obchodno-marketingové a ekonomické oddelenie zabezpečujúce firemnú prezentáciu a jej rozvoj pre nových aj súčasných klientov. Neoddeliteľnou súčasťou tímu sú tiež výrobní a montážni pracovníci.

 

Firma svoju dlhoročnú stabilitu pripisuje viacerým faktorom. Odborný personál je pozorný a citlivo sa zameriava na ciele projektu a špecifické požiadavky každého klienta. Vstup zákazníka do riešenia a priebežná komunikácia sú rozhodujúcimi prvkami v procese tvorby.

 

Depandance Országh – Hotel Hviezdoslav, Kežmarok. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

Depandance Országh – Hotel Hviezdoslav, Kežmarok. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

 

Interiérový dizajn v sektore HORECA zohráva dôležitú úlohu v budovaní pridanej hodnoty značky. Veríme, že autentický ideový koncept dokáže hotel efektívne odlíšiť od konkurencie a vytvoriť tak strategickú výhodu. Vizuál interiéru získava dnes na dôležitosti aj vďaka zvýšenej miere prezentácie návštevníkmi na sociálnych sieťach.

 

Takmer tri desaťročia skúseností v komerčnom prostredí nám potvrdili, že tieto projekty si pre svoju náročnosť vyžadujú špeciálne technické a organizačné know-how. Našim klientom sa preto snažíme celý proces zjednodušiť tým, že im ponúkame komplexné služby od A do Z – od ideového riešenia na mieru, cez výrobu atypického nábytku, až po samotnú montáž s celkovou realizáciou interiéru na kľúč.

Kaviareň & Bistro Alfa, Poprad. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

Kaviareň & Bistro Alfa, Poprad. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

 

Vďaka kooperácii s výrobcami typových prvkov z celej Európy ponúkame našim klientom neobmedzené možnosti a prémiovú kvalitu vybavenia interiérov s neopakovateľnou atmosférou. Tieto prvky je u nás možné zakúpiť samostatne, a to aj prostredníctvom našej novootvorenej e-commerce platformy FMDESIGN ELEMENTS, kde okrem selekcie produktov od našich obchodných partnerov nájdete aj aktuálne inšpirácie zo sveta dizajnu a architektúry.

 

Prezidentský apartmán – Hotel Permon, Podbanské. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

Prezidentský apartmán – Hotel Permon, Podbanské. Dizajn: Milan Kočiš. Realizácia interiéru: FMDESIGN.

 

Kongresová hala – Kúpele Červený Kláštor - Dizajn: Milan Kočiš - Realizácia interiéru FMDESIGN

Kongresová hala – Kúpele Červený Kláštor - Dizajn: Milan Kočiš - Realizácia interiéru FMDESIGN

 

Text: MSc. Soňa  Kočišová

Foto: Ing. Arch. Kamil Kočiš

Web: www.fmdesign.sk

Hotelový Online Katalóg: https://view.publitas.com/fmdesign-interiors/horeca_fmdesign_2017_sk_en/