Priamo v centre hlavného mesta, na Dulovom námestí, víta hostí Apollo Hotel Bratislava****, ktorý je už tradične známy kvalitnými službami, priateľským personálom a príjemnou atmosférou.
Apollo Hotel Bratislava (bývalý hotel Dukla) sa nachádza v blízkosti novej biznis zóny a obľúbeného nákupno-zábavného centra Eurovea. Od historického srdca mesta vás delí iba 20 minút chôdze či 5 minút v linke MHD. Ľahko dostupný je aj zo všetkých hlavných a diaľničných príjazdových smerov, priamo k hotelu vás privedie najnovší most cez rieku Dunaj - Apollo. Priamo pred budovou je hosťom k dispozícii rozľahlé parkovisko. Aj vďaka skvelej polohe je ideálny na organizovanie firemných či súkromných akcií rôzneho druhu. Na svoje si tu však prídu aj rodiny s deťmi či romantické páry. Hotel každoročne získava hodnotné ocenenia od renomovaného ekonomického týždenníka Trend a od Zväzu hotelov a reštaurácií SR, ktorý sa zaoberá hodnotením najlepších reštaurácií a hotelov na Slovensku.
Pre dobrý spánok
Komfortné ubytovanie spojené s kvalitnými službami je alfou a omegou príjemného pobytu na pracovnej ceste, výlete či konferencii. Hotel poskytuje izby v kategóriách Komfort (jedno, dvoj, trojposteľová alebo rodinná izba) a Deluxe(dvojposteľová izba, fitness studio a Diplomat Apartmán). Izby kategórie Komfort boli ešte v tomto roku kompletne renovované. Všetky izby sú klimatizované a ponúkajú grátis vysokorýchlostné internetové pripojenie, kávu a čaj, minerálnu vodu, vstup do soľnej jaskyne a fitness centra, LCD TV s prémiovými kanálmi.
Pre chuťové poháriky
Šálku kávy z jedinečného porcelánu či niektorý z vynikajúcich dezertov domácej kuchyne si môžete vychutnať v príjemnej atmosfére Lobby baru. Hostí však láka aj Letná terasa s výhľadom na známu Fontánu milencov a zelený park.V priestoroch hotela nájdete skvelú Reštauráciu Sv. Huberta, ktorá získala viaceré ocenenia a je známa najmä jedlami zo zveriny a vynikajúcou medzinárodnou kuchyňou. Šéfkuchár Apollo Hotela, Pavol Cibulka, pre vás pripravil sezónne menu, pripravované z čerstvých surovín, ktoré sa pravidelne mení. Menu je inšpirované najúspešnejšími špecialitami francúzskeho michelinovského šéfkuchára Jeana Brouilly:
Polievka
Zemiakovo hubový krém s pažítkovým olejom a zemiakovým chipsom (0,22 l)
Hlavné jedlo
Diviačí steak so zemiakovo petržlenovým pyré a jesennou zeleninou (150 g)
Dezert
Tvarohová guľka s makom a jablkovo slivkovým pyré (80 g)
Cena menu: 16,50 eur
Pre skvelý event
Apollo Hotel Bratislava je ako stvorený na organizovanie firemných aj súkromných akcií rôzneho druhu, a to v Konferenčnom centre s troma navzájom prepojenými sálami s kapacitou do 120 hostí, v Poľovníckom salóniku s kapacitou približne 50 hostí, ako aj v Reštaurácii sv. Huberta, ktorý disponuje 120 miestami. Usporadúvajú sa tu spoločenské akcie ako recepcie, bankety a plesy, pričom prepojením priestorov možno dosiahnuť kapacitu až 350 hostí.
Pre dokonalý oddych
K hotelovým službám patrí aj možnosť oddychových aktivít. Hostia, ktorí hľadajú uvoľnenie po namáhavom dni, ale aj tí, ktorí uprednostňujú aktívny oddych, môžu navštíviť wellness centrum. V tejto časti nájdete fitnes s najmodernejším vybavením, vrátane kardio strojov, horizontálneho bicykla, bežiaceho pásu , steppera a mnohých ďalších zariadení, kde si pohodlne zacvičia naraz štyri osoby, soľnú jaskyňu a fínsku saunu. Návštevníkom však možno odporučiť aj masáže alebo relaxáciu v oddychovej miestnosti, v ktorej si na špeciálnych ležadlách môžu dopriať oddych pri počúvaní relaxačnej hudby. Kapacita miestnosti je tri osoby.
zdroj: Apollo Hotel Bratislava