Zaspávať v pohodlí a teple, pod hviezdami v prepojení s okolitou krajinou. Prebudiť sa v komforte domova uprostred lesa, záhrady alebo za kolísavého zvuku morského príboja. Túžite po takejto romantike? Predstavujeme vám StarIgloo, ktorý prináša každému svojmu obyvateľovi pocit domova, útulnosti a pohodlia s bezprostredným prepojením s okolitým exteriérom.

 

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 4

 

StarIgloo sú konštrukcie plné svetla, odolné, variabilné a jednoducho zostaviteľné s pohodlnou a rýchlou inštaláciou na ľubovoľnej spevnenej vodorovnej ploche. Hlavným materiálom je kvalitný polykarbonát s hrúbkou 5 milimetrov, ktorý je o 50 % ľahší a 250x odolnejší ako sklo. Má obojstrannú UV vrstvu, je mrazuvzdorný a je vhodný pre teploty od -100°C až do +120°C.

 

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 5

 

Polykarbonát je netoxický materiál bez zápachu s požiarnou odolnosťou triedy B1. Dvere, okná a základňa stavby sú vyrobené z eloxovanej leteckej hliníkovej zliatiny 6063 s vysokou odolnosťou a dlhou životnosťou. Konštrukcia iglú je odolná napríklad aj voči tajfúnu s úrovňou 12. Samozrejmosťou je odolnosť voči dažďu, vetru, snehu, krúpom a UV žiareniu. StarIgloo vyžaduje len priebežnú minimálnu údržbu a jeho minimálna životnosť je 15 rokov.

 

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 2

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 3

 

Využitie StarIgloo

StarIgloo je vhodné pre hotely, poskytovateľov ubytovania, reštaurácie, vyhliadkové miesta, hodí sa do záhrad a parkov ako altánok ale napríklad aj ako zastrešenie bazéna či vírivky. Je ideálny na využitie v kempoch, pri glampingu, ako netradičné bývanie, priestor na cvičenie, relaxáciu a oddych, ale aj ako izolačný priestor v momentálnom pandemickom období.

 

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 1

starigloo igloo hotely restaurace exterier komfort 6

 

StarIgloo sa vyrábajú vo viacerých moduloch a variáciách, od najjednoduchších až po najpriestrannejšie iglú s plochou 110 metrov štvorcových, ktorý poskytne dostatok priestoru pre malú reštauráciu, občerstvenie, kaviareň alebo ako priestor pre prednášky a eventy. Jednotlivé moduly sa dajú navzájom prepájať. Moduly môžu byť vybavené klimatizáciou, osvetlením, kúrením, nábytkom, ale aj podlahou podľa požiadaviek klienta. Samotná inštalácia stavby je jednoduchá, vyžaduje si asistenciu 3 - 4 osôb a Starigloo je postavené už do jedného dňa.

Viac informácií: www.starigloo.eu