Vo štvrtok 20. apríla 2023 sa pre všetkých milovníkov cestovania a zážitkov otvára prestížny Medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakiatour 2023. Mediálnym partnerom festivalu je aj naše vydavateľstvo MEDIA/ST.

 

ITF Slovakia Tour 8 upravena

 

Na veľtrhu pre vás zisťujeme všetky informácie a novinky z oblasti horeca segmentu. Na našej webovej stránke i v printovom vydaní magazínu TOP Hotelierstvo/hotelnictví vám budeme postupne prinášať inšpirácie na dovolenkové pobyty, známe i menej známe hotely,  nové výletné destinácie, poznávacie zájazdy, wellness služby, ale aj pozrieme sa aj na kultúrne medzníky, prírodné zaujímavosti, historické artefakty a organizované aktivity slovenských, moravských a českých miest a mestečiek.

 

ITF Slovakia Tour 3

ITF Slovakia Tour 4

 

Na návštevníkov čaká viac ako 50 vystavovateľov z ôsmich krajín sveta (Slovensko, Česko, Chorvátsko, Litva, Maďarsko, Maroko, Poľsko, Rakúsko), najmä organizácií cestovného ruchu či cestovných kancelárií. Slovenskí vystavovatelia sa sústredia najmä na prezentáciu kúpeľov (Brusno, Trenčianske Teplice, Turčianske Teplice, Lúčky, Sliač).

Súbežne s cestovateľským veľtrhom sa koná aj veľtrh gastronómie DANUBIUS GASTRO. Prezentujú sa tu výrobcovia potravinárskych, pekárskych a cukrárskych výrobkov, distribútori a výrobcovia alkoholických i nealkoholických nápojov, káv, čajov a v neposlednom rade aj dodávatelia technologických, technických i materiálových vybavení reštauračných a pohostinských prevádzok. Predstavia sa aj výrobcovia a distribútori chladiacej a mraziacej techniky a kontajnerov.

 

ITF Slovakia Tour 5 ITF Slovakia Tour 6

ITF Slovakia Tour 1

Foto: Tím vydavateľstva MEDIA/ST

Podujatie sa tak ako každý rok koná v bratislavskej Incheba Expo Aréne a bude otvorené až do nedeľného večera. Tím vydavateľstva MEDIA ST sa teší aj na návštevu Vás - našich čitateľov na našom stánku číslo 807 v hale A1.

Pripravila: Petra Adamcová
Foto: Vydavateľstvo MEDIA/ST