Ako ovplyvňuje nová cenotvorba našich hostí? Stane sa bežná večera v reštaurácii, zimná lyžovačka či wellness víkend pre väčšinu slovenských hostí čoskoro luxusom? Aké sú dovolenkové plány Slovákov počas zimy a majú naňho vôbec domácnosti rezervu vo svojich rozpočtoch?

 

horeca konferencia 3

 

Riešenia na všetky tieto otázky a mnohé ďalšie sa prerokovávajú na momentálne prebiehajúcej konferencii HORECA Future Proof v Grand Hoteli Bellevue vo Vysokých Tatrách. Experti z rôznych oblastí objasnia najnovšie trendy v nákupnom správaní sa hostí a načrtnú čo prinesie blízka budúcnosť.

 

horeca konferencia 2 horeca konferencia 2

 Foto: Mediálnym partnerom konferencie je aj redakcia magazínu Top Hotelierstvo/hotelnictví 

Mediálnym partnerom konferencie je aj naše vydavateľstvo MEDIA/ST. Všetky informácie budeme pre vás - našich čitateľov sledovať a budeme ďalej sprostredkovávať riešenia, ako efektívne nastaviť vo vašich prevádzkach cenovú stratégiu v čase rastúcich nákladov, ako a kde je možné náklady znížiť a ako bojovať v oblasti gastra a hotelierstva pri permanentnom prekonávaní krízy a výziev.

To všetko sú témy najväčšej HORECA konferencie HORECA Future Proof 17. - 19. 10. 2022. Podrobný program konferencie si môžete prezrieť tu:

HORECA konferencia Program 1rozsireny HORECA konferencia Program 2