Už vo štvrtok 29. septembra otvára svoje brány Medzinárodný veľth For Gastro & Hotel na pražskom výstavisku v Letňanoch. Počas troch dní sa tu stretnú profesionáli zo segmentu HoReCa, ale aj milovníci kvalitnej gastronómie, špičkových ubytovacích služieb a služieb cestovného ruchu.

 

for gastro 2

 

Kontrakty a kongres so zaujímavým programom

Prvé dva dni veľtrhu budú venované predovšetkým odborníkom a ich kontraktom. Súčasťou štvrtkového programu bude aj už po šiesty krát organizovaný Kongres For Gastro & Hotel, ktorý predstaví významné osobnosti z radov pohostinstva a v panelovej diskusii privíta popredné české food blogerky. Na programe kongresu sú aj prednášky o digitalizácii ubytovacích služieb, rady ako si udržať stálych hostí a ako zjednodušiť rezervačné procesy v hotelovej sieti.

Účasť na veľtrhu má aj Vydavateľstvo Media/ST

Na veľtrhu For Gastro & Hotel sa pravidelne zúčastňuje aj tím vydavateľstva Media/ST. V rámci segmentu bude sledovať všetky novinky a zaznamenávať nové trendy v oblasti ubytovacích služieb a gastro oblasti, ale aj novinky v ponuke voľnočasových a relaxačných aktivít. 

 

gastro lýdia

 

Postupne vám na našich webových stránkach a v magazíne Top Hotelierstvo/Hotelnictví prinesieme články na témy automatizácia a digitalizácia rezervačných služieb a objednávok, získavanie klientov po pandémii, znovuotvorenie prevádzok, či udržanie si kvalitnej pracovnej sily. Samozrejmosťou bude predstavenie nových hotelových a reštauračných prevádzok a mnoho ďalších informácií.

Našich priaznivcov s potešením privítame aj v našom stánku A6 v hale 4.

Pripravila: Petra Adamcová
Foto: For Gastro & Hotel