Vydavateľstvo MEDIA/ST pravidelne prináša svojim čitateľom, sledovateľom a fanúšikom informácie zo segmentu HoReCa prostredníctvom printového magazínu Hotelierstvo/Hotelnictví, ale aj prostredníctvom obľúbenej webovej stránky www.tophoreca.sk.

 

IFT 2

 

Práve aj z tohto dôvodu sa tím vydavateľstva MEDIA/ST zúčastňuje na Veľtrhu Danubius Gastro 2022, aby mohol priniesť po dvojročnej odmlke tie najčerstvejšie informácie z oblasti gastropriemyslu, stravovania, reštauračných a pohostinských služieb. Taktiež naše kolegyne sledujú dôležité informácie z cestovného ruchu, otvárania hotelov a znovu poskytovania ubytovacích a wellness služieb po pandémii, monitorujú možnosti trávenia voľného času, organizovanie kultúrnych a spoločenských podujatí. Všetky informácie na tému cestovania a cestovného ruchu sa sústreďujú na súbežne konanom Veľtrhu ITF Slovakia Tour 2022.  

 

IFT 1

Zdroj foto: Incheba

Podujatia Danubius Gastro i ITF Slovakia Tour sa začínajú pre odbornú verejnosť už vo štvrtok 28. apríla a všetkých ostatných návštevníkov privítajú od piatku 29. apríla až do nedele 1. mája. 2022. Na Danubiuse sa aj tento rok sa budú prezentovať významné značky, ale aj menšie spoločnosti a živnostníci zo segmentu gastronómie. Súčasťou podujatia je aj bohatý sprievodný program veľtrhu. Prenesene by sa dal popísať ako „vône, chute a farby“. Návštevníci budú môcť sledovať súťaž vo varení a pečení, dozvedieť sa ako správne grilovať hovädzinu, filetovať mäso, rozoznávať jednotlivé typy kreviet, ale aj ako konzumovať ustrice a mnohé iné.

ITF Slovakiatour svojou atmosférou cestovateľského dobrodružstva voľnosti prebúdza túžbu prekročiť hranice a vydať sa za dobrodružstvom. Či preferujete relaxačnú alebo aktívnu dovolenku, pobyt v kúpeľoch; pár dní v rušných exotických mestách, prípadne nikým nerušený oddych v lone prírody – veľtrh cestovného ruchu vám ukáže možnosti výberu. Spoznajte ponuku jednotlivých krajín, regiónov, miest a obcí, združení i cestovných kancelárií. Rovnako aj tieto trendy budeme pre vás my - vo Vydavateľstvo MEDIA/ST sledovať a poriadnu dávku inšpirácie vám prinesieme na stránkach našich magazínov i webových portálov. Ak sa chcete dozvedieť viac o našich magazínoch, navštívte náš stánok číslo 306 v hale A1. 

Pripravila: Petra Adamcová