Segment HoReCa sa pomaly prebúdza z pandemickej krízy. Veľtrh hotelového a reštauračného zariadenia, potravinárstva a gastronómia FOR GASTRO & HOTEL pomáha nielen nabrať podnety, ako znovu oživiť podnikanie v tomto odbore, ale tiež predstavuje najnovšie trendy a technológie. Veľtrh sa koná od 7. do 9. októbra v aréne PVA EXPO PRAHA.

 

for gastro veltrh praha 4

 

Podnikatelia a firmy v odbore pohostinstva môžu získať dlho očakávanú príležitosť osobne sa stretnúť so svojimi obchodnými partnermi i verejnosťou, zoznámia sa s najnovšími technologickými novinkami a trendami. Prezentujú sa tu významné firmy z oblasti hotelierstva, vybavenia hotelov, nábytku, rezervačných technológií a mnoho ďalších. Nechýbajú ani gastro špeciality či potraviny a s nimi spojené ochutnávky.

Svoje zastúpenie na veľtrhu má aj vydavateľstvo MEDIA/ST

Ako mediálni partneri veľtrhu sa v Prahe zúčastňuje podujatia aj tím MEDIA/ST, aby získal pre svojich čitateľov najnovšie informácie z odboru, s ktorými vás budeme postupne v našich článkoch oboznamovať.

 

for gastro veltrh praha 5  for gastro veltrh praha 6 

 

Z obchodných spoločností, ktoré sa budú na veľtrhu prezentovať to sú napríklad: firma Blažek Gastro, ktorej expozícia má ako hlavnú tému vybavenie spoločnosti Electrolux Professional, spoločnosť Tes Chotěboř s prezentáciou najmodernejších varných a umývacích systémov, Eurofit Prosperity s japonskými nožmi z damascénskej ocele, spoločnosť CESK s ponukou profesionálnych kávovarov, gastro vybavenia, výčapnej techniky alebo multifunkčných cukrárskych strojov. Z oblasti technológií sú to firmy AT FORNAX, Jipa, Stránsky a Petržík. Záujemcovia o nákup vybavenia pre hotely a reštaurácie môžu načerpať inšpiráciu napríklad v expozícii firmy Dublino, ktorá ponúka najširšie portfólio nábytku pre segment HoReCa. Na veľtrhu FOR GASTRO & HOTEL nechýbajú ani zahraniční vystavovatelia, napríklad firma Hobart s kuchynským vybavením alebo spoločnosti so zameraním na potraviny, Refresh či Green Life.

 

for gastro veltrh praha 1  for gastro veltrh praha 2 

 

Súčasťou veľtrhu je aj zaujímavý sprievodný program, ktorého najvýznamnejším bodom je odborný KONGRES FOR GASTRO & HOTEL. Tento sa koná v Kongresovej sále výstaviska v prvý deň veľtrhu - 7. októbra. Jeho kľúčovou témou je Druhý reštart: Spolupráca a peniaze v pohostinstve. Rozoberať sa bude téma spolupráce odborových organizácií pri rokovaniach so štátom. O svoje skúsenosti sa podelia práve tí, ktorí stáli na čele zjednocovania v sektore pohostinstva a počas pandemickej krízy reprezentovali záujmy českej gastronómie a hotelierstva u vlády, ministerstiev a v médiách. Profesionálom prídu prednášať odborníci, ktorí poradia, ako fungovať v ekonomických otázkach (napríklad financovanie podniku) alebo ako budovať stabilný tím personálu.

Viac informácií: www.for-gastro.cz