V dňoch 23. - 26. januára 2020 sa v bratislavskej Inchebe bude už po dvadsiaty siedmy krát konať medzinárodný veľtrh gastronómie Danubius Gastro. Spolu s výstavami Exposhop a Gastropack vytvoria ucelenú prehliadku najnovších trendov v oblasti gastronómie.

 

danubius gastro 2

 

Vo výstavných sálach budú prezentovať svoje produkty firmy špecializujúce sa na segment HO-RE-CA. Predvádzať sa budú profesionálne prístrojové vybavenia, technologické novinky, nábytky, obalové materiály i gastro produkty. Majitelia a prevádzkovatelia reštaurácií, penziónov, hotelov, kaviarní a barov sa tu môžu inšpirovať najnovšími trendovými novinkami pre svoje prevádzky. Výrobcovia potravín, pekári, obchodníci a pracovníci v obalovom systéme sa tu môžu oboznámiť s progresívnymi riešeniami, ktoré uľahčia chod a perspektívne fungovanie ich podnikania.

 

danubius gastro 1

 

Prezentácia jednotlivých vystavovateľov na veľtrhu je atraktívna aj pre laickú verejnosť. Návštevníci môžu ochutnať nové alebo inovované jedlá, sladkosti, pochutiny, kávy, vína, nealkoholické i alkoholické miešané drinky. Svoje stále miesto tu majú súťaže barmanov, kuchárov, pekárov, cukrárov i somelierov. Môžete sa na ich výkonoch inšpirovať, poučiť i zabaviť.

 

danubius gastro 3

 

Súčasťou veľtrhu Danubius Gastro je aj medzinárodný veľtrh cestovného ruchu ITF Slovakia Tour. Na ňom sa prezentujú cestovné kancelárie s ponukou zájazdov na nadchádzajúcu sezónu, predstavia sa vám blízke i vzdialené krajiny, mestá, obce i združenia cestovného ruchu. Dozviete sa, kde sa môžete ubytovať, ktoré kúpele a termálne pramene sú vhodné práve pre vás a samozrejme, kde sa dá vynikajúco najesť.

 

danubius gastro 4

 

Výstavisko Incheba Bratislava a veľtrhy Danubius Gastro a ITF Slovakia Tour 2020 sa tešia v dňoch 23. - 26. januára na vašu návštevu.

Viac informácií: www.incheba.sk