V dňoch 10. - 13. októbra sa v pražskom veletržnom areáli v Letňanoch konal 9. ročník medzinárodného veľtrhu hotelových a gastronomických služieb For Gastro a medzinárodný veľtrh nábytku, interiéru a bytových doplnkov For Interior. Mediálnym partnerom podujatia bola aj spoločnosť Media ST, ktorá vydáva časopisy Top hoteliérstvo, Top trendy v bývaní, Stavebníctvo a bývanie i Ekobývanie. 

 

veltrh praha uvodna

 

Prvý deň na veľtrhu For Gastro bol určený predovšetkým pre odbornú verejnosť a profesionálov z oblasti HoReCa. Svoje produkty, nové technológie a prezentácie odborných zručností tu počas podujatia predstavilo viac ako 320 vystavovateľov zo 16 krajín sveta. Pre návštevníkov bol pripravený bohatý program, predvádzacie akcie špičkových kuchárov, cukrárov, degustácie, prednášky i tematické workshopy a semináre.

 

veltrh praha 2

 

Spoločnosť Media ST mala na veľtrhu svoje zastúpenie, záujemcom a potenciálnym klientom podávali informácii o svojich dizajnových časopisoch i webových stránkach. Naše kolegyne z obchodného oddelenia i kolegovia z redakcií na podujatí absolvovali viacero kontraktačných stretnutí i priateľských posedení. O tom, čo všetko sa im podarilo dohodnúť sa dozviete už čoskoro v našich printových i webových magazínoch.

 

veltrh praha 3

 

Čerešničkou na torte bola účasť tímu Top HoReCa a Top Trendy na slávnostnom galavečeri.

Text: Petra Adamcová